Emily Blunt in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'?

De actrice weigerde eerder voor twee Marvel-rollen.

De Spaanse website El Multicine stelt dat Emily Blunt, die we nu in de bioscoop kunnen zien in Edge of Tomorrow, mogelijk een rol speelt in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Welke rol het betreft is niet zeker. Hoe betrouwbaar het verhaal van de site is, weten we ook niet. Zo worden er geen bronnen vermeld.

In het verleden kon Blunt al een superheld spelen. Zo kreeg ze van Marvel de rol van Black Widow en Peggy Carter aangeboden. Maar beide keren besloot ze om te weigeren. Daarom namen we voor het gemak maar even aan dat de actrice nooit een superheld zou willen spelen, maar nu lijkt het erop dat ze dat heroverweegt.

Rollen in de film worden gespeeld door Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Henry Cavill (Superman), Ray Fisher (Cyborg), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Laurence Fishburne (Perry White) en Jeremy Irons (Alfred). Het duurt nog iets minder dan twee jaar voordat Batman vs. Superman in de bioscopen draait. Op dit moment staat de premièredag in Nederland op 28 april 2016.



NieuwsFilm

meest populair