Denzel Washington in beeld voor Antoine Fuqua’s ‘Magnificent Seven’ remake

De acteur en regisseur werkten eerder samen aan 'Training Day' (2001) en 'The Equalizer' (2014).

Antoine Fuqua en Denzel Washington, het duo achter de succesvolle film Training Day (2001), hebben elkaar weer helemaal gevonden. De regisseur en acteur zijn momenteel aan de slag met de actiefilm The Equalizer en nu meldt Deadline dat er alweer een nieuwe samenwerking in het verschiet ligt.

Washington is in gesprek voor een rol in Fuqua's geplande remake van The Magnificent Seven, John Sturge's klassieke western uit 1960. Er wordt gebruik gemaakt van een script van Nic Pizzolatto, de man achter hitserie True Detective.

The Magnificent Seven was zelf overigens ook al een remake, van de klassieker Seven Samurai uit 1954. The Magnificent Seven volgt een bandietenbende die elk jaar opnieuw een klein Mexicaans boerendorpje terroriseert. Enkele van de dorpsoudsten besluiten dat het goed is geweest en sturen drie van de boeren naar de Verenigde Staten op zoek naar hulp. Zeven schutters melden zich, elk met een eigen reden. Samen bereiden ze het stadje voor op de dag dat het leger van veertig bandieten weer zal arriveren.

Namen die eerder de revue passeerden zijn o.a. Tom Cruise, Matt Damon, Morgan Freeman en Kevin Costner. Het is onduidelijk of deze heren nog steeds in beeld zijn voor The Magnificent Seven.

NieuwsFilm

meest populair