Algemeen

Berry wil Catwoman sequel

door FilmTotaal op 06.08.2004 om 19:04 in Algemeen
Dat de film bijna unaniem wordt afgekraakt, de opbrengsten in Amerika tegenvallen en de film hoogstwaarschijnlijk niet de gemaakte kosten (zo'n 35 miljoen dollar) zal terugverdienen maakt actrice Halle Berry allemaal niet uit: zij ziet een opvolger voor Catwoman helemaal zitten.

Als de opbrengsten van de huidige Catwoman het toelaten, staat Berry te springen om het poezenpakje weer aan te trekken, en om het publiek er alvast helemaal warm voor te maken meldde ze nog over de sequel:

[eng]"...you'd see Catwoman walking a little more on the darker side."[/eng]

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fok83

Avatar

:?

N.E.R.D

Avatar

Hoeveel heeft catwoman dan wel niet opgebracht dat ze sequel willen maken

Mark

Avatar

Dacht dat ze juist tegen de BBC had gezegd dat dit haar laatste rol als superheld was. Maar als ze er toch weer zin in heeft, dat is alleen maar goed.

Catwoman heeft tot nu toe $33.5M opgebracht, met een budget van $100M+$35M. Zal denk ik uitkomen op $75M en de rest moet dan met DVD verkoop goedgemaakt worden.. of Halle moet zelf lappen wil ze in een sequel. lol

jazzie

Avatar

[

Catwoman heeft tot nu toe $33.5M opgebracht, met een budget van $100M+$35M. Zal denk ik uitkomen op $wereldwijd bedoel je neem ik aan want hij komt niet boven 45 milioen in usa

Capone

Avatar

Berry wil Catwoman sequel


...maar wij willen dat niet.

Stilgar

Avatar

Ook bijzonder dat ze nu al wat over het verhaal kan vertellen over een film die er waarschijnlijk nooit gaat komen.
Deze film was al Razzie materiaal voordat ie uit was gekomen.

Ze kan ons nog 1 erger ding aan doen, en dat is haar idee om een Jinx spinoff te maken van de laatste James Bond door te zetten.

therealalexander

Avatar

Stilgar "
Ze kan ons nog 1 erger ding aan doen, en dat is haar idee om een Jinx spinoff te maken van de laatste James Bond door te zetten."


dat zou idd het ergste zijn :P

gelukkig heeft MGM gezegd dat ze het geen goed plan vinden en zij hebben dus de jinx spinoff geschrapt (tot ergernis van EON (het productie bedrijf die alle rechten heeft op 007) want zij zagen een spinoff al helemaal zitten)

Keyser Söze

Avatar

Dat domme wijf heeft het een beetje te hoog in haar bol gekregen, laatste tijd alleen maar ik ik ik ik, zo heeft ze ook al x-men sequal verpest.

De enige catwoman sequal waar zij in aanmerking voor komt is met Ron Jeremy als tegenspeler.

Mark

Avatar

WTH?!?

/me telt heel heel langzaam tot 10. 1..... *zucht* 2...

Vlappie

Avatar

Wil ze soms twee flops op haar naam schrijven

Stok

Avatar

Zolang ze niet naakt te zien is, mag ze van mij voortaan van het witte doek verdwijnen

Stomme muts!

Luuk

Avatar

Leuk vrouwtje toch, om te zien, en acteren kan ze ook wel. Alleen was die Academy Award voor Monsters Ball wel onterecht, want daarin speelt ze niet bijzonder goed vind ik. Politiek correct Hollywood vond het blijkbaar nu een goed moment om een (half) zwarte actrice een oscar te geven.

lambo

Avatar

Ze kreeg volgens mij ook 20 milioen $ voor deze film.
voor dat geld wil ik ook wel in zo`n instand flop spelen

nieuwslaatste nieuws

meest populair