Zijn Chris Evans en Sandra Bullock een stel?

Voor Evans was het altijd al een droom geweest.

Een bron heeft aan Entertainment News verklapt dat de sterren uit Captain America: The Winter Soldier en Gravity veel tijd met elkaar doorbrengen. Er wordt echter ook bericht dat de tortelduifjes niet aan het daten zijn, maar wel in een vroeg stadium verkeren waarin ze elkaar leren kennen. 'Ze zitten niet in een relatie, maar ze hangen wel gezamenlijk veel rond. Ze proberen er geen stempel op te plaatsen, maar ze vinden elkaar wel erg leuk,' aldus de informant. Sinds begin Mei is het duo al meerderenmalen gespot tijdens diners.

Chris Evans (32 jaar) en Sandra Bullock (49 jaar) zouden elkaar in 2012 hebben ontmoet gedurende het Vanity Fair Oscar festiviteit. Niet lang daarna deed Chris Evans, jegens Playboy, een boekje open over zijn crush op Bullock. 'Ik was verliefd op Sandra Bullock toen ik opgroeide. Sandy B. was mijn meisje. Ik herinner me dat ik in groep 7 Speed voor het eerst zag en dacht: "Dat is háár."' In hetzelfde jaar gaf Evans tevens weg dat hij een grote poster van haar bezat.

Dit is niet de eerste keer dat de Amerikaan zijn oogje op een bekende persoon heeft laten vallen. In het verleden was Chris Evans ook met Jessica Biel en Minka Kelly uitgegaan. Sindsdien heeft de Snowpiercer acteur genoeg hints laten vallen wat betreft zijn voorkeuren in vrouwen. 'Vrouwen die geëmotioneerd worden vanwege baby's en puppies vind ik leuk. Ik heb ongelofelijke vrouwen ontmoet die sterk zijn, maar de vrouw waarmee je trouwt moet een zachte kant hebben.' Evans liet daarnaast weten dat arrogantie en valse bescheidenheid onaantrekkelijk was en dat meisjes die naar complimentjes vissen vervelend zijn. 'Werkelijke nederigheid en bescheidenheid vind ik wel aantrekkelijk. Meisjes die aan zelfspot doen zijn ook leuk. Wat ben je als je niet tegen een grapje kan? Ik wil gewoon iemand met een deugende ziel. Dat is alles. Met andere zaken ben ik erg soepel.'



NieuwsFilm

meest populair