Spin-off 'The Big Lebowski' in de maak

Over Jesus Quintana, niet over The Dude zelf.

In een interview met het AD maakte regisseur en acteur John Turturro bekend dat hij een vervolg wil maken op cultfilm The Big Lebowski. De Coen Brothers zullen zich daar hoogstwaarschijnlijk niet mee bemoeien en de film moet ook niet draaien om The Dude (Jeff Bridges).

Turturro wil namelijk enkel een film maken om zijn bijrol, die van de arrogante bowler Jesus Quintana. Die is in de film een beetje gestoord. Zo likt hij zijn bowlingballen (zie onderstaande video) en is hij een veroordeelde potloodventer. ”Hij is interessant genoeg om een eigen film te krijgen,” vertelde de acteur aan het AD.

”Hij komt in de film van de Coens te weinig aan bod. Ik heb voldoende ideeën en de fans van The Big Lebowski vragen steeds naar hem,” aldus Turturro. Hij heeft verder al met de Coen Brothers gesproken, die hebben geen moeite met de spin-off.

“Van hen mag ik mijn gang gaan. Ik zal behalve Jesus geen andere personages uit The Big Lebowski gebruiken. Er moeten nu alleen wat juridische kwesties glad gestreken worden.”

Zouden jullie de film willen zien?



NieuwsFilm

meest populair