Gerucht: 'Boba Fett' wordt geschreven door Lawrence Kasdan

Zou hij er dan toch komen!?

Volgens de website Schmoes Know, schrijft Star Wars-scenarist Lawrence Kasdan op dit moment aan een spin-off film over het iconische personage Boba Fett. We wisten al dat Kasdan één van de vele geplande spin-offs zou schrijven , maar het was nog niet zeker welke dat was.

De website stelt nu dus te weten dat Kasdan, die achter Empire Strikes Back zit, zorgt voor de film over Boba Fett. Ook daarvan wisten we nog niet zeker dat die er zou komen, al lekte er onlangs nog een releaseschema uit waaruit bleek dat dit wel het geval zou zijn. Nu is er dus nog eens een gerucht.

De film zou in de loop van 2016 uit moeten komen en geregisseerd worden door Gareth Edwards. Verder schrijft Schmoes Know nog dat Kasdan inspiratie haalt uit de Expanded Universe verhalen. Dat zou bijzonder zijn, aangezien Disney en LucasFilm onlangs nog aankondigden dat alle boeken en games enzovoorts die al bestonden niet tot het canon gerekend worden. Mocht deze film daadwerkelijk gebaseerd worden op een van die boeken, dan wordt dat plotseling wel deel van het canon.

Een interessante beslissing dus, mocht deze kloppen.



NieuwsFilm

meest populair