Jake Gyllenhaal en Rachel McAdams zijn niet aan het daten

Het is echter een roddel die de laatste tijd rond gaat.

De media is weer goed bezig door bekende filmsterren aan elkaar te koppelen. Zo is er een gerucht dat Jake Gyllenhaal uit Prisoners en Enemy met Rachel McAdams van A Most Wanted Man aan het daten zou zijn. In de afgelopen weken is het tweetal meerdere keren gespot tijdens boksevenementen. De opschudding is losgebarsten toen een fan een foto van het duo tijdens een dinertje op instagram plaatste.

Us Weekly deelt daarentegen mee dat Gyllenhaal (33 jaar) en McAdams (35 jaar) gewoon aan het werk zijn voor hun nieuwste film, Southpaw, waarin Gyllenhaal een bokser speelt. 'Ze gaan enkel samen om vanwege de film. Die lijkt echt samen te komen. Het klikt goed tussen de twee, maar Jake en Rachel zijn slechts goede vrienden.' Tijdens één van de laatste gevechten waren de acteurs in dezelfde auto gezien. Daarover zei een bron: 'Het is research voor de film. Jake en Rachel zijn naar een aantal gevechten gegaan en hebben boksers ontmoet. Ze waren daar om het gevecht te zien. En met de trainers en andere betrokkene van de sport te spreken.'

Ook zei de luistervink dat Gyllenhaal de mentaliteit van een bokser wilde leren kennen. Daarnaast spendeerde de Nightcrawler-acteur veel tijd met regisseur Antoine Fuqua. 'Jake staat helemaal achter het project,' aldus de roddelaar. De misleidende romance klopt niet, aangezien Gyllenhaal met het model Alyssa Miller uitgaat en Rachel McAdams ook iemand anders date.



NieuwsFilm

meest populair