Algemeen

'Batman' solofilm mogelijk al in 2019

Dan zou Ben Affleck nog relatief snel een eigen film krijgen.

door Jim Pedd op 20.06.2014 om 09:50 in Algemeen
Nu Warner Bros. en DC actief werken aan een eigen Cinematic Universe, is het wachten op officiële aankondigingen over wat de toekomst zal brengen. We weten natuurlijk al van een paar films: Batman v. Superman: Dawn of Justice en Justice League, maar verder zijn er vooral veel geruchten. Latino Review voegt daar iets aan toe.

Volgens hen zal Ben Afflecks Batman al in 2019 een eigen film krijgen, met de werktitel The Batman. Dat is natuurlijk nog niet bevestigd, maar het idee dat Affleck voor meerdere films getekend heeft lijkt ons weinig verrassend te zijn. Warner wil natuurlijk eenzelfde weg inslaan als Marvel en gebruik maken van zijn personages.

Het zou zo zijn dat de opnames van Dawn of Justice duren tot eind dit jaar. Vervolgens wordt in 2015 begonnen met Justice League, voor een mogelijke release in 2018. Daarna is het de tijd voor The Batman. Dat zijn althans de geruchten.

Enige zekerheid komt waarschijnlijk tijdens de San Diego Comic Con van volgende maand.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Hier zou wel iets van waarheid in kunnen zitten. Ze gaan sowieso met een Batman film komen, en ik denk ook niet dat ze daar heel lang mee gaan wachten.

Hopelijk laten ze Affleck ook regisseren.

Chrischzz

Avatar

Zo.. al in 2019.. Das over 5 jaar..

Dan ben ik 41.. Mn dochter 14 en die zit dan op het voortgezet onderwijs.. Mn jongste gaat dan net naar de kleuterschool.. En de hond is dan waarschijnlijk net dood..


Tuurlijk komt er wel weer een solo film van Batman.. Dat is alleen maar logisch.. zoiets zullen ze blijven doen tot aan het einde der tijden..

Pete_027

Avatar

Eerst maar eens zijn prestatie afwachten in de komende film. Persoonlijk zie ik Affleck veel liever regisseren dan acteren.

FilmMaster

Avatar

De titel zal heus wel The Batman worden.

jaime91

Avatar

FilmMaster "De titel zal heus wel The Batman worden."

Kan, maar ik denk dat daar nog wel een subtitel aan vast geplakt zal worden. Maar alleen The Batman vind ik al niet slecht. Kort,krachtig en duidelijk.

FilmMaster

Avatar

jaime91 "Maar alleen The Batman vind ik al niet slecht. Kort,krachtig en duidelijk."

Precies, lijkt me ook.

Frietgezicht

Avatar

Heb er wel zin in. Net als de films van Burton en Nolan vast een realistisch tintje maar de badguys kunnen nu wel veel onrealistischer. Clayface en Killer Croc bijv.

Steve-O

Avatar

En in de tussentijd kunnen we al best wat Batfleck verwachten :P Ik kijk in ieder geval uit naar deze versie van Batman. Het pak en de batmobile zien er in ieder geval al erg goed uit!

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Heb er wel zin in. Net als de films van Burton en Nolan vast een realistisch tintje maar de badguys kunnen nu wel veel onrealistischer. Clayface en Killer Croc bijv."
Ben ik het mee eens en aangezien we nu zitten de wereld van Superman, dan kan dat ook onrealistischer. Graag Killer Croc.

De titel The Batman vind ik perfect, idd lekker kort en krachtig en een phrase die altijd voorbij hoort komen.

meanrat

Avatar

Het is toch kut dat ze die zak van een Zack hebben gekozen om te beginnen met het uitbreiden van de DC-Comics wereld in filmland. Man of Steel was dus slecht, zo heb ik al vaker verkondigd, maar als hij nu ook die Batman zou gaan regisseren dan voelt het voor mij toch aan als een gemiste kans enkele memorabele DC-Comics films te maken.

Terminatrix

Avatar

Ik heb niets met die comic boek mannetjes, behalve the Dark Knight Trilogy, ze doen maar, maar duurt nog best lang ja

JamesBond

Avatar

Al vond ik de films van Nolan stuk voor stuk meesterwerken, ik hoop dat ze nog eens een film maken zoals Tim Burton dat gedaan heeft Smiley face Mocht Affleck aan het roer staan (waar ik absoluut geen erg in zou hebben) dan hoop ik dat hij die sfeer weer een beetje terug gaat halen, maar ik denk het niet...

schrader

Avatar

"al" in 2019.. Vind dit toch nog behoorlijk lang.

Ed Crane

Avatar

Decepticon "Ben ik het mee eens en aangezien we nu zitten de wereld van Superman, dan kan dat ook onrealistischer. Graag Killer Croc.

De titel The Batman vind ik perfect, idd lekker kort en krachtig en een phrase die altijd voorbij hoort komen."


Killer Croc doet nu misschien te veel aan The Lizard denken na The Amazing Spider-Man. Nolans eerste twee Batman-films waren prima, maar inderdaad, dat realistische hebben we nu wel gehad. Overigens moet Harley Quinn ook eens in een film :+

NieuwsFilm

meest populair