TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Lebanon (2009)

Zaterdag 21 juni om 00:25 op NED2

Libanon, 1982. Een tank en een peleton paramilitairen worden op pad gestuurd naar een vijandige stad die gebombardeerd is door de Israëlische luchtmacht. De missie loopt mis en ze lopen in een hinderlaag. Als de nacht valt zijn ze gedwongen om zich in de ruïnes schuil te houden terwijl ze aangevallen worden door Syrische militairen. We zien het verhaal vanuit het oogpunt van de bemanningsleden van de tank die centraal staat in de film.
Bekijk de afbeelding

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

Zondag 22 juni om 20:00 op FOX

Nadat Luke Han, Leia en Chewbacca heeft weten te bevrijden uit de klauwen van de slijmerige gangster Jabba the Hutt, keert hij terug naar planeet Dagobah om zijn opleiding tot Jedi ridder te voltooien. Ondertussen hangt er een vloot van rebellenschepen klaar om de dreiging van een nieuwe Death Star af te wenden. Dit enorme ruimtestation is in aanbouw bij de maan Endor. Wat de rebellen echter niet weten, is dat de keizer persoonlijk verantwoordelijk is voor het uitlekken van dit nieuws. Hij is van plan de rebellen in de val te lokken en hen in één klap voorgoed te vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Smokin' Aces (2006)

Maandag 23 juni om 22:30 op Veronica

FBI-onderdirecteur Stanley Locke (Andy Garcia) heeft zijn beste agent Richard Messner en diens doorgewinterde maat Donald Carruthers (Ray Liotta) gestuurd naar de niet meer zo erg geheime onderduikplek van Buddy 'Aces' Israel in Lake Tahoe. Hun opdracht is het beschermen van deze louche goochelaar tegen maffiabaas Primo Sparazza, die achter ruim 130 moorden zou zitten. Om zijn eigen hachje te redden heeft Buddy zich bereid verklaard om tegen Sparazza te getuigen, zo luidt het verhaal. De maffia heeft één miljoen dollar op het hoofd van Buddy gezet. Daar komt een bizarre groep huurmoordenaars op af, van nietsontziende mafkezen tot smakelijke, zwaarbewapende mokkels.
De grote vraag is nu: Wie is er als eerste bij Buddy. Terwijl de vonken eraf vliegen en de premiejagers eerst elkaar proberen uit te schakelen, ontdekken Messner en Carruthers stukje bij beetje het ware verhaal achter deze jacht. Rondom de tweederangs goochelaar Buddy 'Aces' Israel is namelijk niets wat het lijkt....
Bekijk de afbeelding

Braveheart (1995)

Dinsdag 24 juni om 22:40 op RTL7
Regie: Mel Gibson

Nadat zijn vrouw en familie vermoord werden door Britse soldaten, verzamelt de Schot William Wallace een reeks lotgenoten om zich heen. In het begin zijn het een stel ongeregelde kerels zonder ervaring op het slagveld, maar langzaam maar zeker vormen ze een echt leger.
Bekijk de afbeelding

Witness (1985)

Woensdag 25 juni om 21:20 op Eén
Regie: Peter Weir

De jonge weduwe Rachel reist met haar zoontje Samuel per trein naar Philadelphia. Daar aangekomen is het Amish-jongetje getuige van een moordaanslag op het station van Philadelphia. Hij ziet kans om onopgemerkt de plaats van de misdaad te verlaten en gaat naar de politie. Rechercheur John Book leidt het onderzoek naar de moord en weet het vertrouwen van moeder en zoon te winnen.
Bekijk de afbeelding

The Social Network (2010)

Donderdag 26 juni om 20:30 op RTL5

Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.
Bekijk de afbeelding

Avatar (2009)

Vrijdag 27 juni om 20:30 op RTL5

Jake Sully is een gehandicapte oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. Deze planeet wordt bewoond door de Na'vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan hun volk te beschermen tegen de mensen en Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen.


NieuwsFilm

meest populair