Grote rol voor Dwayne Johnson in 'G.I. Joe 3'

Maar er is nog niets zeker.

Het is al een tijdje redelijk stil rond G.I. Joe 3. Onlangs kregen we nog te horen dat de film in 2016 uit moet komen en dat er nog altijd geen regisseur gevonden is. In een interview met Collider gaf producent Lorenzo di Bonaventura wat nieuwe details over de productie. Zo blijkt dat de opnames begin 2015 van start moeten gaan en dat Dwayne Johnsons Roadblock een grotere rol krijgt.

”We proberen de productie van start te krijgen, begin volgend jaar,” vertelde Di Bonaventura. ”Ik denk dat we iets na januari beginnen, waarschijnlijk in februari of maart. We wilden oorspronkelijk in januari beginnen met de opnames, maar ik geloof dat het een beetje uitgesteld is. Maar je weet het nooit zeker, het is nog wat vroeg om te voorspellen.”

Er is verder inderdaad nog geen regisseur, al is de zoektocht al begonnen. ”We zijn net begonnen met onderhandelingen met regisseurs. We onderhandelen op dit moment ook met een schrijver, en zodra we die deal sluiten – wat elk moment kan gebeuren – zullen we het verhaal klaar maken.”

Over dat verhaal vertelde hij dat Roadblock, gespeeld door Johnson, de hoofdpersoon moet worden. ”Hij moet erin zitten. De vorige film zette Roadblock op een manier op om de hoofdpersoon te worden. Dwayne kwam de vorige keer pas laat aan boord, dus konden we niet alles doen wat we nu wel kunnen doen. En zo kunnen we een verhaal krijgen dat hem alle ruimte geeft die het publiek van hem verwacht. We hebben nog niet over de rest van de cast gehad, omdat we een verhaal hebben waar iedereen weg van is.”

Toch weten ze al welke personages in de film voor zouden moeten komen. ”Een ding is zeker: er waren een aantal personages waarvan fans wilden dat we ze in de film zouden plaatsen. Daarvan nemen we er dus een paar mee.”



NieuwsFilm

meest populair