Pierce Brosnan wil in 'The Expendables'

Hij ziet 't wel zitten om zich bij de actiehelden te voegen.

Over een week of zes gaat The Expendables 3 in première. Mocht de film het erg goed doen, dan kunnen we waarschijnlijk gewoon een vierde film in de franchise verwachten. Dan is het de vraag welke nieuwe actiehelden zich bij de cast voegen. Nu lijkt het erop dat Pierce Brosnan dat wel ziet zitten.

”Ik zei tegen producent Avi Lerner, ‘Als het allemaal kan en je een goed scenario hebt, Avi, dan weet je waar je me kunt vinden’. Zo eenvoudig zit het eigenlijk,” vertelde Brosnan aan ComingSoon. ”Ik vond het geweldig bij hem. Sylvester Stallone is degene die geweldige platformen geeft voor acteurs die een carrière hebben en hadden, om te spelen en mensen te entertainen. Om zoveel mannen samen te brengen die de wereld gered hebben en schurken bevochten en hen allemaal bij elkaar te krijgen, dat is geweldig.”

Mocht de film er komen, dan draait die waarschijnlijk over een jaar of twee, misschien drie al in de bioscopen. Eerst is het echter nog de beurt aan het derde deel in de franchise, dat op 14 augustus in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair