Bekijk drie prequel films 'Dawn of the Planet of the Apes'

Wat gebeurde er 1, 5 en 10 jaar na Rise?

Onlangs hadden we al een eerste prequel film over de voorgeschiedenis van Dawn of the Planet of the Apes. Die video handelde over de Simian Flu, die grote delen van de mensheid uitgemoord had. Samen met Vice heeft Fox nu nog drie nieuwe korte films vrijgegeven, die de overige jaren tussen Rise en Dawn overbruggen.

Elke video handelt over een andere tijdsperiode en is gemaakt door een andere regisseur. Hieronder zie je de eerste video, met de titel Spread of Simian Flu: Before the Dawn of the Apes (Year 1) van regisseur Isaiah Seret. ”Na de uitbraak van een virus met de naam ‘Simian Flu’ wordt een moeder met het virus in quarantaine geplaatst en moeten haar echtgenoot en dochter voor zichzelf zorgen.”


Dan is het de beurt aan Struggling to Survive: Before the Dawn of the Apes (Year 5), geregisseerd door Daniel Thron. Deze speelt zich dus vijf jaar na Rise af en volgt een weeskindje dat probeert te overleven met behulp van zaken die ze gestolen heeft uit de huizen van overleden mensen.


En tot slot is er nog Story of the Gun: Before the Dawn of the Apes (Year 10). Deze is geregisseerd door iemand die zichzelf thirty-two noemt en is het verhaal van een shotgun, dat door verschillende handen gebruikt wordt in de jaren van de Simian Flu.


NieuwsFilm

meest populair