Tom Hardy naast Leonardo DiCaprio in 'The Revenant'

De heren speelden ook al samen in 'Inception' (2010).

Tom Hardy gaat een hoofdrol spelen in The Revenant, de nieuwste film van Alejandro González Iñárritu waarvoor Leonardo DiCaprio een tijdje terug al tekende. Ook Will Poulter is al een tijdje in onderhandeling voor een plekje in de cast. Dit wordt na Inception (2010) de tweede film waarin Hardy en DiCaprio samen spelen.

The Revenant speelt zich af in 1823 en gaat over het leven van pelsjager Hugh Glass, die op een dag ernstig wordt toegetakeld door een grizzlybeer. Daar bovenop wordt hij ook nog eens beroofd door zijn twee lijfwachten, die hem voor dood achterlaten. Als hij bijkomt, besluit Glass wraak te nemen en gaat hij op zoek naar deze twee mannen door honderden mijlen woest landschap.

Het project van New Regency werd geschreven door Mark L. Smith en Inarritu en de opnames gaan in september van start. New Regency zal de film in samenwerking met 20th Century Fox in 2015 distribueren. Anonymous Contents Steve Golin, Keith Redmon en David Kanter zullen de film produceren, in samenwerking met Inarritu, Arnon Milchan en James Skotchdopole.

NieuwsFilm

meest populair