Algemeen

Meer beelden Team America

door FilmTotaal op 17.08.2004 om 19:35 in AlgemeenWebsite Comingsoon bracht ook nog een bezoek aan de set van Team America: World Police. Lees er hier meer over.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mark

Avatar

Check dan gewoon die ogen van die vrouw in dat tijgerprint pakje en dat kind, loool! Btw, ik dacht dat die poppen ook de monden open konden doen, maar op elke pic zijn ze allemaal dicht, beetje vreemd, of alleen die personages die txt hebben zullen dat wel kunnen dan.

Flexx

Avatar

Hoe bewegen ze hun mond ?

Peter

Avatar

Flexx "Hoe bewegen ze hun mond ?"

Comingsoon.net "The guys hired some of the best puppeteers in the business. The Chiodo brothers, whose recent work included Elf, designed the faces of the puppets. The Chiodo brothers, along with puppet designer Norman Tempia, also helped developed the animatronic heads of the puppets. It's the first time a marionette's head has contained animatronics. The servos in the head make everything in the face move; there are nine servos in the male leads of the film.

Bron"

rainmaker

Avatar

Ik word steeds benieuwder naar deze film.

spiderhouse

Avatar

rainmaker "Ik word steeds benieuwder naar deze film."


wat je zegt ja

Quartje

Avatar

Ah, ik d8 dat deze film volledig geanimeerd was en dat zij voor de gein die touwtjes aan die poppetjes hadden gemodelleerd. (vond het wel humor). Maar het zijn dus gewoon echte poppen 8-)

NieuwsFilm

meest populair