Zachary Quinto over verhaal 'Star Trek 3'

Hij heeft er alle vertrouwen in dat Roberto Orci de film regisseert.

Roberto Orci beloofde al eens dat de aankomende Star Trek-film zich tijdens de vijfjarige ruimtemissie van de Enterprise afspeelt. Hoofdrolspeler Zachary Quinto vertelde tijdens de Television Critics Press Tour over het plot van de film. Volgens hem zal de film inderdaad draaien om de vijfjarige missie.

”Ik geloof dat dit wel op de een of andere manier onderdeel wordt van de volgende film,” vertelde Quinto. ”We naderen de vijftigste verjaardag van een van de meest iconische science fiction series in de geschiedenis van het entertainment, dus een voortdurend verhaal is daar inherent aan. Maar ik geloof dat we wel het gevoel houden van ontwikkeling van deze personages.”

Verder omschreef Quinto Orci als een purist. ”Ik heb meerdere keren met hem gesproken over zijn ideeën en ze zijn echt heel spannend en ik kijk er naar uit dat we deel mogen zijn van zijn regiedebuut,” ging hij verder. ”Het zal een andere wereld zijn om J.J. [Abrams] niet elke dag op de set te hebben, maar dit is een familie en Bob is daar een essentieel onderdeel van. Op dit moment werkt hij nog aan het scenario, maar ik stel me voor dat de komende maanden de telefoon zal gaan en we kunnen beginnen met de productie.”

Opmerkelijk is dat Quinto aanneemt dat Orci de film gaat regisseren. Orci vertelde onlangs nog daar nog niet zo zeker van te zijn.

NieuwsFilm

meest populair