Eerste blik op Joseph Gordon-Levitt in 'The Walk'

De acteur laat met een selfie zien hoe hij en Charlotte Le Bon eruit komen te zien in de nieuwe film van Robert Zemeckis.

Hieronder zie je een foto met daarop Joseph Gordon-Levitt en Charlotte Le Bon in kostuum voor The Walk, de nieuwste film van regisseur Robert Zemeckis. Het gaat hier om niet meer dan een selfie, maar we krijgen wel een indruk van hoe de hoofdrolspelers er in de film uit komen te zien.

The Walk, een film die eerder nog To Reach the Clouds moest gaan heten, wordt gebaseerd op de gelijknamige memoires van koorddanser Philippe Petit. Het gaat over zijn beroemdste stunt: het lopen tussen de Twin Towers. In de ochtend van 7 augustus 1974 stapte Petit van de zuidelijke toren op een stalen kabel en liep ongeveer een uur tussen de twee gebouwen in. Zodra hij van de kabel afstapte werd Petit direct gearresteerd. The Walk wordt een heistfilm waarin is te zien hoe Petit en zijn vrienden de stunt voorbereiden zonder gepakt te worden.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Ben Kingsley en James Badge Dale. The Walk komt in Nederland uit op 1 oktober 2015.



NieuwsFilm

meest populair