Algemeen

Goodfellas sequel op komst?

door FilmTotaal op 20.08.2004 om 13:16 in Algemeen
Afgelopen week vond in Los Angeles de presentatie plaats van de langverwachte Goodfellas Special Edition DVD die op 25 oktober uitkomt.

Henry Hill, de man op wie Goodfellas is gebaseerd en die zijn verhaal destijds vertelde aan Nicholas Pileggi voor het boek Wiseguy, liet weten inmiddels een nieuw boek klaar te hebben met de naam Gangsters and Goodfellas. Het boek vertelt over Hills ervaringen sinds hij zijn leven doorbrengt onder witness protection, en er is volgens Hill al enige filminteresse getoond.

[eng]"Yeah, I just finished a sequel called Gangsters and GoodFellas. It's out there now. I think everyone's interested in it. We'll see. We may have a sequel."[/eng]

Ray Liotta, die de rol van Hill speelde in Goodfellas, heeft al laten weten interesse te hebben om de rol opnieuw te spelen - mits het script goed genoeg is.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FuzzyWuzzy

Avatar

Laten ze de klassieke mob-movie niet vern**ken met een slechte sequel :'(

Marlous

Avatar

Gaat zeker vern**kt worden, mark my words...

Sequels zijn bijna altijd voer voor slechte en terechte kritiek....Ik houd mijn hart vast...

petervdn

Avatar

Misschien een beetje vroeg, maar ik vond deel 1 beter Smiley face

Mark

Avatar

Zie het al voor me, die gast in zo'n huis van de witness protection en wie woont er naast hem... een andere maffia getuigen dude. Het lijkt me btw niet echt mogelijk dat het een slecht verhaal is als er nou al interesse is voor een verfilming ervan.. door een hoofdrolspeler nog wel.

FuzzyWuzzy

Avatar

Mark "Zie het al voor me, die gast in zo'n huis van de witness protection en wie woont er naast hem... een andere maffia getuigen dude. Het lijkt me btw niet echt mogelijk dat het een slecht verhaal is als er nou al interesse is voor een verfilming ervan.. door een hoofdrolspeler nog wel."

Ray Liotta heeft de laatste tijd nou niet echt bepaald in de spotlight gestaan..
Neem Identity bijvoorbeeld, dat was nou niet echt 1 van de films met een goeie script imho.
En een sequel op de topper Goodfellas zal wel veel geld in z'n laatje brengen lijkt mij.

Gooch

Avatar

Asjeblieft niet doen zeg. op 1 van de beste films ooit moet je geen sequel maken. hij kan bijna alleen maar tegenvallen.

travolti_jr

Avatar

Gooch "asjeblieft niet doen zeg. op 1 van de beste films ooit moet je geen sequel maken. hij kan bijna alleen maar tegenvallen."


tenzij er on-noemelijk veel geld in gaat zitten en dan zal warner wel weer gaan sponsoren omdat deel 1 ook van warner is en dan kan het allemaal wel meevallen... niet TE negatief
the godfathers deel 2 en 3 zijn toch ook goed gegaan
ben trouwens benieuwd wanneer deel 4 uitkomt :P

Marlous

Avatar

Veel geld in een film stoppen wil helaas niet altijd zeggen dat het wat wordt....

oT

Avatar

Dude, godfather 3 goed? ik denk dat de meningen daar erg in verschillen bij godfatherliefhebbers. En trouwens, godfather 2 is weliswaar een sequal op 1, maar is eigenlijk een doorlopende verhaal op deel 1 geschreven door Mario Puzo als één boek (wat 3 ook NIET is) ;)

Saldiac

Avatar

FuzzyWuzzy "Ray Liotta heeft de laatste tijd nou niet echt bepaald in de spotlight gestaan..
Neem Identity bijvoorbeeld, dat was nou niet echt 1 van de films met een goeie script imho.
En een sequel op de topper Goodfellas zal wel veel geld in z'n laatje brengen lijkt mij."


iemand bekend met de film "Narc" uit 2002? Hierin speelt Ray een geweldige rol!
check http://www.imdb.com/title/tt0272207/

Colonel_Kurz

Avatar

oT "dude, godfather 3 goed? ik denk dat de meningen daar erg in verschillen bij godfatherliefhebbers. En trouwens, godfather 2 is weliswaar een sequal op 1, maar is eigenlijk een doorlopende verhaal op deel 1 geschreven door Mario Puzo als één boek (wat 3 ook NIET is) ;)"
Dat klopt niet helemaal, alleen de flashbacks komen uit het boek van Puzo. Puzo was overigens wel nauw betrokken bij de scripts van alledrie de films, en was zelfs erg tevreden over deel 3. Ik trouwens ook wel. Smiley face

oT

Avatar

Hmms, Puzo kan betrokken zijn bij de scripts van deel 3, maar het is niet van het originele Godfather boek, maar als het ware later verzonnen. Maar in ieder geval tijd voor mij om die boek maar is een keer te lezen dan Smiley face en ik blijf bij mijn mening dat ik deel 3 langdradig, saai en onnodig vind :Z

Breug

Avatar

Saldiac "iemand bekend met de film "Narc" uit 2002? Hierin speelt Ray een geweldige rol!
check http://www.imdb.com/title/tt0272207/"


Amen, 1 van de meest onderschatte films van dit jaar.

ash_

Avatar

Breug "Amen, 1 van de meest onderschatte films van dit jaar."


Volledig mee eens.

Overigens vind ik The Godfather, Part III zwaar onderschat.

NieuwsFilm

meest populair