Rose McGowan haalt uit naar Instagram gebruikers

"Fuck off," was het weerwoord toen ze met Michael Jackson werd vergeleken.

Toen de 40-jarige actrice Rose McGowan (Scream, Conan The Barbarian (2011), Planet Terror) een foto van haarzelf op Instagram plaatste gebeurde er iets onaangenaams onder haar volgers. Een aantal van hen plaatsten commentaren zoals: "Je ziet eruit als Michael Jackson" en "Geen plastische chirurgie meer, alsjeblieft!" McGowan had geen zin om haar mening voor zich te houden.

'En dat zeg jij?" antwoordde ze op het tweede bericht. Daarnaast schreef ze: "Heeft iemand er wel bij stil gestaan dat Michael Jackson donker was en zichzelf in een blanke - mogelijk Ierse - persoon met een gespleten kin en een kleine neus probeerde te veranderen? Ik ben Iers geboren. Dus fuck off, losers."

Na een auto ongeluk in 2007 onderging de actrice reconstructieve chirurgie. Ze was een passagier toen een ander voertuig haar auto raakte. Destijds zei ze: "Ik wist niet dat ik gewond was toen ik met mijn hand over mijn gezicht wreef en losse stukken vlees voelde. Mijn bril had me onder mijn oog gesneden."

Een aantal trouwe fans namen het voor McGowan op, maar desondanks bleef ze van streek. Om een punt te maken plaatste ze een foto van haarzelf naast een beeltenis van de King of Pop. Het bijschrift luidde: "Precies. Jullie domme klootzakken. In je gezicht."

McGowan's Instagram foto.


McGowan's 'punt'.



NieuwsFilm

meest populair