Eerste blik op o.a. Peter Dinklage en Adam Sandler in 'Pixels'

Game-nerds nemen het op tegen een invasie van 8-bit game-figuren.

De verfilming van de bijzonder fraaie korte animatiefilm Pixels hangt al jaren in de lucht, maar afgelopen periode kwam de productie in een stroomversnelling nadat namen als Josh Gad (The Internship, 2013), Kevin James (Grown Ups, 2010), Peter Dinklage (X-Men: Days of Future Past, 2014), Michelle Monaghan (Source Code, 2011) en acteur/producent Adam Sandler (Just Go With It, 2011) werden aangetrokken. Hieronder zie je nu de eerste foto uit de komedie.

De onderstaande afbeelding, met een aantal van de hoofdrolspelers, verscheen in de laatste editie van Entertainment Weekly. Het magazine onthulde eerder Marvels Ultron en een nieuwe foto uit The Hobbit 3. De sci-fi komedie Pixels focust zich op een groep game-experts die de stad New York moeten redden van een invasie van 8-bit videogame-'figuren', zoals Space Invaders, Pac-Man, Tetris en Arkanoid.

Vanaf 20 mei 2015 in de Nederlandse bioscoop.



De regie is in handen van Chris Columbus, eerder verantwoordelijk voor films als Home Alone (1990), Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) en Percy Jackson and the Lightning Thief (2010). Hieronder de korte animatiefilm uit 2010 van de Fransman Patrick Jean:



NieuwsFilm

meest populair