Opnames 'Uncharted: Drake’s Fortune' begin 2015 van start

Regisseur Seth Gordon (Horrible Bosses) geeft een update over de verfilming van het Playstation-spel.

Eerder dit jaar vernamen we dat Seth Gordon (Horrible Bosses, The King of Kong) zich zal gaan ontfermen over de gameverfilming Uncharted: Drake’s Fortune. Tegenover Zap2It heeft hij nu aangegeven dat zijn scenaristen goed op weg zijn met het script en dat de opnames naar alle waarschijnlijkheid begin 2015 van start zullen gaan.

Gordon benadrukte daarnaast ook nog even dat het meest recente Uncharted: Drake’s Fortune script geen kopie is van het verhaal van de gamereeks.

“De film zal trouw zijn aan de mythologie van het spel. We gebruiken wat interessante dingen uit de eerste game en bouwen vanuit daar verder. Er zijn ook dingen die wel in de film komen maar niet in de spellen zitten. Ik ben dol op de complexiteit en subtiliteit van de vertelwijze in de games en hier willen wij ook gebruik van maken, zonder precies hetzelfde verhaal te vertellen. We breken de regels niet, maar bouwen voort op het bestaande materiaal. Ik denk dat mensen die de spellen spelen niet precies hetzelfde als in de games willen zien, maar dat men ook wel behoefte heeft aan meerdere lagen."

De film moet gaan over een schattenjager genaamd Nathan Drake, die een episch avontuur aangaat om de verloren schat van El Dorado te vinden. Het is nog onbekend of Mark Wahlberg, die eerder was aangetrokken voor de titelrol, nog van de partij is voor de verfilming van het PlayStation-spel.



NieuwsFilm

meest populair