Kevin Sorbo vindt het maar stom dat hij niet in 'Hercules' zit

De 'Hercules: The Legendary Journeys'-acteur kreeg niet eens een cameo.

Het is niet gemakkelijk om het ene moment als een halfgod gezien te worden en het volgende voor een simpele sterveling. Acteur Kevin Sorbo, die de zoon van Zeus in de tv-serie Hercules: The Legendary Journeys en een aantal tv-films speelt, vertelt Dish Nation dat hij het jammer vindt geen deel te zijn van de nieuwe film Hercules. Dwayne Johnson zal in de blockbuster de titelrol vervullen terwijl Brett Ratner de regie op zich neemt.

"Dwayne Johnson en ik werkten vroeger voor een tijdje bij dezelfde sportschool. Hij is een aardige kerel," zei Sorbo. Desalniettemin begrijpt de 55-jarige man de buitensluiting niet. Voornamelijk omdat zijn karakter zo populair was in de jaren 90': "We waren ietwat verbluft dat ze me niet in de film wilden. Ik heb geen gastoptreden gedaan. Ik vind het eigenlijk stom. Ik ben nog steeds in heel Amerika te zien. Op Netflix, Hub en Encore. De serie wordt nog steeds in 50 landen uitgezonden. Het was de meest bekeken serie over de gehele wereld in de jaren 90', na Baywatch."

Sorbo vertelde tevens dat hij had getracht contact te maken met Ratner. "We benaderden de regisseur. Ik weet niet wat zijn beweegredenen zijn - ik weet niet of het met politiek of zijn ego te maken heeft - maar hij wilde me er niet in plaatsen voor een kleine stomme cameo die het publiek leuk zou vinden. Zij zouden het geweldig hebben gevonden."

Ook vertelde de acteur, die in twee vervolgen van Johnson's Walking Tall de hoofdrol speelde, dat hij voor een andere rol in aanmerking kwam. "Ze vertelden me dat ze me in The Expendables 2 wilden hebben, maar dat hebben ze nooit gedaan." Hij kon er wel om lachen. "Misschien vonden ze me te lang voor de cast. Ik zou het leuk hebben gevonden om het te doen. Het zou me vereren. Het zou leuk zijn geweest. Maar, weet je, ze wilden me daar niet hebben."

Hercules: The Legendary Journeys behaalde zes seizoenen, bestaande uit 111 afleveringen. De serie, die merendeels in Nieuw-Zeeland werd gefilmd en de succesvolle spin-off Xena: Warrior Princess lanceerde, was van 1995 tot 1999 op de buis te zien.



NieuwsFilm

meest populair