SDCC: Maisie Williams mogelijk in 'The Last of Us'

Sam Raimi vertelt kort over de film.

Sam Raimi sprak tijdens de Comic-Con over de aankomende verfilming van het spel The Last of Us. Niet alleen ging hij in op wat we van de film mogen verwachten, ook onthulde hij dat Maisie Williams, die we kennen als Arya Stark in Game of Thrones, in onderhandelingen is voor de hoofdrol.

”Ik denk dat het een geweldige karakterreis, een prachtig liefdesverhaal en een geweldige horrorfilm wordt,” vertelde Raimi. Hij vertelde ook dat hij de film niet zal regisseren, maar wel aan het project verbonden blijft als producent.

In die hoedanigheid heeft Raimi uiteraard iets te zeggen over de casting en daarover wilde hij iets meer vertellen. Hij is bijvoorbeeld op zoek naar mogelijkheden om Bruce Campbell, met wie hij graag samenwerkt, en zijn broer Ted, een cameo te geven.

Maar het echte nieuws dat we hebben over de cast gaat om de rol van Ellie. ”We hebben laatst met iemand gesproken over de rol,” vertelde creatief regisseur Neil Druckman. ”Niemand heeft nog getekend. Maar we hebben gesproken met Maisie Williams.”

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.

NieuwsFilm

meest populair