SDCC: Nieuwe 'King Kong'-film op komst

De aap King Kong ziet er beter uit dan die in Peter Jacksons versie...

Legendary Pictures heeft tijdens zijn Comic-Con panel een gloednieuwe film over King Kong aangekondigd. Er werd een teaser vertoond voor een film met de titel Skull Island, die beelden toonde van niemand minder dan King Kong. De vorige film over de legendarische aap verscheen in 2005 en werd geregisseerd door Peter Jackson.

Volgens ComingSoon liet de teaser een jungle zien, omringd door water en was er veel verhaal dat verteld werd. Er waren apen te zien, die door de bomen slingerden en dinosaurus-achtige monsters in het water. De verteller zegt: ”Zijn bestaan was onwaarschijnlijk. Alleen zijn in de jungle heeft het gek gemaakt. We gingen dieper en dieper in het hart van de duisternis.”

Vervolgens was er een beeld van de brullende King Kong, die op zijn borstkas slaat. Sterk is de opmerking van ComingSoon: ”Het zag er eigenlijk veel beter uit dan die van Peter Jackson.” De film draagt de titel Skull Island en het monster ziet er volgens de site bruter uit dan we gewend zijn. De film komt in november 2016 uit.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair