SDCC: Kevin Feige over toekomstplannen Marvel

Iedereen heeft getekend voor Avengers 3.

In een interview met SuperHeroHype ging Kevin Feige uitgebreid in op wat we mogen verwachten in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Zo vertelde hij over de rol van Thanos (Josh Brolin) in het universum. Die zal voorlopig relatief klein blijven.

”Hij maakt geen deel uit van ‘Avengers 2’,” begon Feige. ”Ik geloof dat Thanos doet wat hij wil en daar verschijnt waar hij wil verschijnen. Je kunt hem niet vertellen wat hij moet doen. Maar we werken nog altijd aan ‘Avengers 2’, dus niets is onmogelijk. […] In ‘Guardians’ wilden we dat Ronan dé slechterik zou zijn. Dus we wilden niet teveel tijd met Thanos doorbrengen. Tegelijk wilden we laten zien dat er een man achter de man zat. Zoals de Keizer in ‘Empire Strikes Back’ achter Darth Vader stond.”

Vervolgens werd hem gevraagd naar de plannen van de studio in de toekomst. Er werden releasedata tot 2019 bekend gemaakt maar volgens Feige was dat vooral om die plaatsen alvast te reserveren. ”Dat was gebaseerd op wat andere studio’s doen. We hebben het nog niet gehad over een datum voor ‘Avengers 3’, maar hopen er drie jaar tussen te hebben.”

Ook is het een mogelijkheid dat de acteurs en actrices die in de Netflix-series te zien zijn, een crossover maken met een van de Marvel-films. ”Het is nog wat te vroeg om het daar al over te hebben. Daredevil begint net met de productie, maar speelt zich af in hetzelfde universum. […] Iedereen tekent voor meerdere films. 9 of 12 is zeldzaam, gewoonlijk tekenen mensen voor drie films. Iedereen staat vast tot ‘Avengers 3’.”

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair