SDCC: Quentin Tarantino: "We doen 'The Hateful Eight'!"

De kogel is nu ook officieel door de kerk.

Met de onthulling van Kurt Russell dat de opnames voor The Hateful Eight moeten starten in 2015, hing een officiële aankondiging al in de lucht. En nu heeft Quentin Tarantino eindelijk bekend gemaakt dat hij verder gaat met het geplaagde project.

Tijdens een Comic Con-bijeenkomst bevestigde Tarantino luid en duidelijk: "Yeah... we gaan aan de slag met The Hateful Eight." Hiermee verandert de regisseur van gedachte. Eerder dit jaar was hij nog flink van slag doordat het scenario was gelekt door iemand uit zijn 'inner circle'. Hij had het script aan slechts zes mensen laten zien en na het lekken voelde Tarantino zich dusdanig verraden dat hij het script wilde laten uitgeven in boekvorm. Ook zou het niet langer zijn eerstvolgende filmproject zijn.

Na een live voorleesbijeenkomst afgelopen april kwamen er geruchten dat Tarantino toch aan de slag zou gaan met de film en hij wilde de gehele crew van de voorleessessie een rol aanbieden. Die cast zou er dan als volgt uitzien: Samuel L. Jackson als Major Marquis Warren, Kurt Russell als premiejager John Ruth, Tim Roth als the English modegek Oswaldo Mobray, Amber Tamblyn als Daisy Domergue, Walton Goggins als Chris Mannix, Michael Madsen als John Gage, Bruce Dern als Confederate General Smithers, James Parks als stagecoach bestuurder O.B., Denis Menochet als de Fransman Bob, Dana Gourrier als Minnie, Zoe Bell als Six Horse Judy en James Remar als Jody.

De opnames starten hoogstwaarschijnlijk begin 2015 en met die info kunnen we aannemen dat de western The Hateful Eight ergens midden/eind 2016 in de bioscoop te zien is.



NieuwsFilm

meest populair