Quentin Tarantino belooft 'Kill Bill: The Whole Bloody Affair'

En hij wil een sci-fi film maken, mogelijk een reboot van 'Invasion of the Body Snatchers'.

Al sinds het verschijnen van de tweeluik Kill Bill wordt er gesproken over Kill Bill: The Whole Bloody Affair, de complete versie van beide films. Tijdens Comic Con heeft Quentin Tarantino gezegd dat deze uitgebreide versie binnen een jaar in de - Noord-Amerikaanse - bioscoop te zien moet zijn.

In 2003 debuteerde Kill Bill als één film op het filmfestival in Cannes. The Weinstein Co. vond een film van zo'n vier uur te lang en verzocht Tarantino het geheel in tweeën te knippen. Kill Bill: Volume 1 ging nog in 2003 in première, een jaar later gevolgd door Bill: Volume 2. Tarantino belooft de fans al jaren dat ze ooit The Whole Bloody Affair te zien krijgen.

Tijdens een bijeenkomst in San Diego liet de regisseur weten dat er zelfs meer in het vat zit. Zo is er afgelopen jaren een langere animatiescène gemaakt rond het personage O-Ren:



Nu zal die bioscooprelease waarschijnlijk alleen plaatsvinden in de States, maar met enige mazzel krijgen we in 2015 ook een Blu-Ray/Dvd release van The Whole Bloody Affair. Uiteraard zal de tijd uitwijzen of Tarantino zich aan zijn woord houdt. De O-Ren scène:


Daarnaast liet Tarantino weten dat hij graag een sci-fi film maakt. "Als je het me een paar jaar geleden had gevraagd, dan had ik niet enthousiast gereageerd. Nu heb ik een klein idee, dat waarschijnlijk zal uitgroeien naar iets groters. Verwacht geen ruimteschipverhaal, het is iets aards."

Veel meer liet Tarantino niet los, maar zijn antwoord op de vraag of hij een bestaande franchise zou willen aanpakken, geeft misschien enige richting:

"Een serie als Invasion of the Body Snatchers zou ik wel eens willen omvormen. Ik zou een film maken vanuit het perspectief van de 'pod people', zodat je meer gevoel bij hen krijg. Volgens mij zijn ze niet zo slecht," aldus Tarantino, die zich voorlopig bezighoudt met The Hateful Eight.

NieuwsFilm

meest populair