Video

Quentin Tarantino belooft 'Kill Bill: The Whole Bloody Affair'

En hij wil een sci-fi film maken, mogelijk een reboot van 'Invasion of the Body Snatchers'.

door Bram de Groot op 29.07.2014 om 13:57 in Video
Al sinds het verschijnen van de tweeluik Kill Bill wordt er gesproken over Kill Bill: The Whole Bloody Affair, de complete versie van beide films. Tijdens Comic Con heeft Quentin Tarantino gezegd dat deze uitgebreide versie binnen een jaar in de - Noord-Amerikaanse - bioscoop te zien moet zijn.

In 2003 debuteerde Kill Bill als één film op het filmfestival in Cannes. The Weinstein Co. vond een film van zo'n vier uur te lang en verzocht Tarantino het geheel in tweeën te knippen. Kill Bill: Volume 1 ging nog in 2003 in première, een jaar later gevolgd door Bill: Volume 2. Tarantino belooft de fans al jaren dat ze ooit The Whole Bloody Affair te zien krijgen.

Tijdens een bijeenkomst in San Diego liet de regisseur weten dat er zelfs meer in het vat zit. Zo is er afgelopen jaren een langere animatiescène gemaakt rond het personage O-Ren:Nu zal die bioscooprelease waarschijnlijk alleen plaatsvinden in de States, maar met enige mazzel krijgen we in 2015 ook een Blu-Ray/Dvd release van The Whole Bloody Affair. Uiteraard zal de tijd uitwijzen of Tarantino zich aan zijn woord houdt. De O-Ren scène:

Daarnaast liet Tarantino weten dat hij graag een sci-fi film maakt. "Als je het me een paar jaar geleden had gevraagd, dan had ik niet enthousiast gereageerd. Nu heb ik een klein idee, dat waarschijnlijk zal uitgroeien naar iets groters. Verwacht geen ruimteschipverhaal, het is iets aards."

Veel meer liet Tarantino niet los, maar zijn antwoord op de vraag of hij een bestaande franchise zou willen aanpakken, geeft misschien enige richting:

"Een serie als Invasion of the Body Snatchers zou ik wel eens willen omvormen. Ik zou een film maken vanuit het perspectief van de 'pod people', zodat je meer gevoel bij hen krijg. Volgens mij zijn ze niet zo slecht," aldus Tarantino, die zich voorlopig bezighoudt met The Hateful Eight.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

*kuch* QuEntin *kuch*

(maar goed, die fout hebben we allemaal wel eens gemaakt :+)

The Host, dat vehikel van Stephenie "Twilight" Meyer was eigenlijk ook al een podpeople-/ puppetmaster film gezien vanuit de aliens die ook niet perse zo heel slecht waren. Maar goed, ik vroeg me al jaren af hoe een Tarantino sf-film zou zijn. Hij lijkt zo'n beetje elk genre geprobeerd te hebben behalve sciencefiction. Dus kom maar op.

JamesBond

Avatar

Ik hoop dat deze ook hier in de bioscoop verschijnt! Smiley face Lijkt me erg gaaf! T+)

mooffie

Avatar

En Kill Bill 3 dan?

Ed Crane

Avatar

mooffie "En Kill Bill 3 dan?"


Zie tweede link van onder bij "Gerelateerd nieuws" onder het artikel :+

Infje

Avatar

Kwam ik toevallig gisteren pas achter maar is zeker een gerelateerd leuk film weetje om te delen met jullie:

afbeelding

xarkov

Avatar

Tof dat hij nu ook mss een sci-fi wilt gaan maken. Als die net zo goed wordt als zijn meeste films gaat hij mss wel Kubrick achterna.

xarkov

Avatar

Al moet ik wel zeggen dat Kubrick veel orgineler was met zijn films. Tarantino is heel erg goed in oude filmstijlen in een modern jasje te steken.

NieuwsFilm

meest populair