Nieuwe stills uit Walt Disneys 'Into the Woods'

De nieuwe film van Rob Marshall (Pirates 4) met grote namen als Johnny Depp, Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine en Emily Blunt.

Na de eerste blik op Meryl Streep als The Witch verleden jaar september heeft Walt Disney Pictures nu een flinke reeks nieuwe stills vrijgegeven uit de film Into the Woods die barstensvol grote namen zit.

Into the Woods, een verfilming van de gelijknamige Broadway musical, is een moderne twist op een aantal bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm. De film bekijkt de gevolgen van de avonturen van onder meer Cinderella (Anna Kendrick), Red Riding Hood (Lilla Crawford), Jack and the Beanstalk (Daniel Huttlestone) en Rapunzel (Mackenzie Mauzy). Al hun avonturen zijn aan elkaar verbonden door het verhaal van een bakker (James Corden), zijn vrouw (Emily Blunt) en de heks (Streep) die hen betoverde.

Ook zijn er rollen voor onder meer Johnny Depp (The Wolf), Chris Pine (Cinderella's Prince), Lucy Punch (Lucinda), Billy Magnussen (Rapunzel's Prince). De musicalfilm van Rob Marshall (Chicago, 2002) draait vanaf 31 december in de Nederlandse bioscoop.

























NieuwsFilm

meest populair