Video

Aparte eerste trailer Disney's 'Into the Woods'

Een nieuw live-action sprookje, ditmaal een musical.

door Jim Pedd op 01.08.2014 om 10:10 in Video
Walt Disney Pictures heeft de eerste trailer van Into the Woods vrijgegeven, het volgende live-action sprookje. Opmerkelijk is dat de film een musical wordt, maar dat er in de trailer geen woord gezongen wordt. In plaats daarvan lijkt het een gewone live-action film. Wellicht dat de studio een beetje bang is voor negatieve reacties op het woord musical?

Het sprookje vormt een moderne twist op een reeks bekende verhalen van de Gebroeders Grimm. We volgens bijvoorbeeld Assepoester, Roodkapje, Sjakie en de Bonenstaak en Raponsje. Al deze verhalen zijn verbonden via een jonge bakker, zijn vrouw en een heks. Die laatste betoverde hen en om de familievloek op te lossen, gaat de bakker op een reis.

Rollen in Into the woods worden gespeeld door Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp. De door Rob Marshall geregisseerde film gaat eind december 2014 in première.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik vind het jammer dat er in de trailer niet gezongen wordt. Ik hou wel van musicals en ik vind dat Disney daar de ultieme nummer 1 in is. Vooralsnog vind ik alle musicals die ik van Disney gezien heb op zijn minst vermakelijk, en soms zelfs meesterlijk! Daar ligt wat mij betreft ook hun kracht.

Maar goed, verder ziet het er wel heel mooi uit. Inderdaad een echt sprookje.

thehungergames

Avatar

Ziet er wel goed uit maar ik hoop niet dat 'be careful what you wish for' echt de tagline wordt.

benjamin

Avatar

Nu ja, ze willen niet zingen in de trailer omdat het woord 'musical' negatieve verwachtingen zou oproepen, maar als je dan mensen zonder het te weten naar een musical lokt ga je volgens die redenering juist teleurgestelde bezoekers hebben....

aspers

Avatar

Ik vind dit wel echt een hele gave 'teaser' trailer! Geeft nog niet alles prijs, maar weet mij wel echt te boeien. Ik verlang in elk geval alvast neer meer!
T+)

YOLO

Avatar

Er wordt weliswaar niet gezongen in de trailer, maar toch worden er hints gegeven dat het gaat om een musical. Dus echt bedrogen wordt je niet.
Hint 1. "From the director of Chicago". Een muscialfilm die enkele Oscars heeft opgeleverd. Let wel. Disney had ook "From the director of Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" kunnen kiezen ;)
Hint 2. "From the producer of Wicked". Duidelijk geen Jerry Bruckheimer en/of Michael Bay materiaal.

Eigenlijk ben ik het met Aspers, want dat is precies juist goed aan een teaser of 1e trailer. Sommige trailers laten te veel zien of spoilen te veel. I'm looking at you Sony (The Amazing Spider-Man 2).

horizon

Avatar

Zeer mooie trailer met goed geluid!

NieuwsFilm

meest populair