Vrouwelijke superheld krijgt eigen film in 'Spider-Man' universum

Verder is er meer bekend over de Venom-film.

Deadline heeft het bericht dat Sony Pictures een vrouwelijke superheld een eigen rol gaat geven in haar Amazing Spider-Man Cinematic Universe. Het scenario van de film wordt geschreven door Lisa Joy Nolan en de releasedatum waar men op mikt ligt in 2017. Het is nog niet bekend op welk personage de film zich moet focussen. Geruchten gaan van Black Cat (gespeeld door Felicity Jones in The Amazing Spider-Man 2) tot Silver Sable of zelfs Spider-Woman.

Ook schrijft Deadline dat er nog altijd gewerkt wordt aan de geplande Venom spin-off. Die zou ook in 2017 uit moeten komen nu is er een mogelijke titel voor de film uitgelekt. Deadline stelt dat het goed zou kunnen dat de film Venom Carnage heet.

Daarmee wordt verwezen naar Carnage, een personage met dezelfde oorsprong als Venom. Een buitenaards wezen hecht zich aan een mens en die krijgt daardoor superkrachten. Maar, waar Venom nog niet de allerslechtste slechterik was, is Carnage dat absoluut wel. Hij wordt een psychopaat en is maar op één ding uit: vernietiging.

Sony gooit zijn plannen voor het Spider-Man Cinematic Universe flink om de laatste weken. Nu staat The Sinister Six gepland voor 2016. In 2017 moet dan een Spider-Man-film met een vrouwelijke hoofdpersoon uitkomen en de Venom Carnage-film. Verder is in 2018 de beurt aan The Amazing Spider-Man 3. Wat er zal gebeuren met The Amazing Spider-Man 4, dat oorspronkelijk voor 2018 gepland stond, is niet bekend.

Hieronder nog de eerste tien minuten van The Amazing Spider-Man 2, die Sony vrijgaf ter promotie van de aankomende DVD-release.



NieuwsFilm

meest populair