"Batman en Wonder Woman al volop actief voor 'Batman v Superman: Dawn of Justice'"

Jason Momoa (Aquaman) start binnenkort de opnames.

In aanvulling op de onthullende setfoto's van gisteren, weet de website badassdigest.com een aantal nieuwtjes te melden over de invulling van de superhelden Batman en Wonder Woman in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice.

Volgens de site zou Batman, gespeeld door Ben Affleck, bij aanvang van Dawn of Justice al dertig jaar actief zijn en hij zou de vijftig jaar al zijn gepasseerd. Batman zou in de nieuwe film een 'urban legend' zijn, een wezen uit de nacht. Niemand heeft ook ooit een foto van hem kunnen maken. Toch zou hij de misdaad al flink hebben bestreden en zou in de Batcave een kostuum hangen van een reeds gesneuvelde Robin.

Batman zou ook flink verschillen van de Batman van Christian Bale. De nieuwe The Dark Knight zou in stilte opereren en zich niet te veel bemoeien met grootse gevechten. Hij concentreert zich vooral op kleinschaligere misdaadbestrijding.

En dan weet Badass Digest ook te melden dat Wonder Woman, gespeeld door Gal Gadot, ook al enige tijd actief is voordat Dawn of Justice start. Ze opereert net zo zwijgzaam als haar superheldencollega The Caped Crusader.

De website Batman On Film, die de sets goed in de gaten schijnt te houden, voegt hier aan toe dat Aquaman, gespeeld door Jason Momoa, daadwerkelijk een kleine rol heeft in Batman v Superman en dat er op een set al voorbereidingen worden getroffen voor opnames. Tevens zouden de burgers in de film erg “anti-Superman” zijn en zouden ze demonstreren tegen zijn aanwezigheid. Dit heeft uiteraard te maken met de enorme verwoestingen die hij in de film Man of Steel heeft aangericht in Metropolis.

Mochten deze nieuwtjes, zeg maar geruchten, kloppen, dan kunnen we na Justice League (2017) mogelijkerwijs origins-films van Batman en Wonder Woman verwachten.

Hieronder trouwens een setvideo van een grijzige Bruce Wayne (Affleck) in actie:



NieuwsFilm

meest populair