Algemeen

Jeff Bridges heeft interesse in 'The Big Lebowski' vervolg

Waar de Coen Brothers interesse in hebben, heeft hij ook interesse in.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 14.08.2014 om 16:16 in Algemeen
Jeff Bridges sprak met MTV over de mogelijkheid van een vervolg op culthit The Big Lebowski. Hij vertelde dat, zodra Ethan Coen en Joel Coen een vervolg willen maken, hij maar al te graag mee wil werken.

Allereerst werd hem gevraagd of er nog vaak Big Lebowski-fans zijn die referenties naar de film maken als ze hem zien. ”Het komt zelden voor dat er geen ‘The Dude abides’ geroepen wordt,” vertelde Bridges.

Vervolgens werd er gerefereerd naar de televisieserie van Fargo die met succes gemaakt is. Sinds die serie er is, wordt er gespeculeerd dat ook The Big Lebowski in een televisieserievorm gemaakt kan worden. ”Waar de Coen Brothers interesse in hebben, heb ik ook interesse in,” vertelde Bridges daarop.

Overigens bleek onlangs al dat er een spin-off op de film in de maak is. John Turturro maakt een film over zijn personage in de film, de arrogante bowler Jesus Quintana.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timme

Avatar

Baron Von Marlon "Een cultfilm als deze heeft geen vervolg nodig."


Helemaal mee eens.

WizardOfOss

Avatar

Ik kan me ook niet echt iets bij een vervolg voorstellen, dan vrees ik toch snel een herhaling van zetten of andersoortige gezochte absurditeiten. TBL had juist een mooi afgerond verhaal. Maar goed, als de Coens het zelf doen ben ik desondanks wel benieuwd wat ze weten te verzinnen.

Datzelfde gevoel heb ik ook een beetje bij die spinoff van Turturro, The Jesus was een geweldig personage in die kleine rol, maar een hele film daaromheen kan volgens mij niet werken.

FilmMaster

Avatar

Enorm slechte film. Had laatst voor de tweede keer gekeken en kon 'm gewoon niet meer afzien, zo flauw en kinderachtig vind ik de film.

Olrik

Avatar

The Big Lebowski heeft absoluut geen vervolg nodig!
Het is een van de beste cultfilms die we hebben en tevens een van de beste komedies die geheel op zichzelf staat.
Ik kan me totaal geen vervolg voorstellen en ik hoop dat hij er niet zal komen.
The Coen Brothers hebben voorlopig toch nog andere projecten in de planning.

Baron Von Marlon

Avatar

Een cultfilm als deze heeft geen vervolg nodig.

benjamin

Avatar

Baron Von Marlon "Een cultfilm als deze heeft geen vervolg nodig."


Inderdaad, laat dit maar uniek blijven. Maar volgens mij hebben de Coens ook niet direct plannen, dus dat staat voorlopig wel even gerust.

nieuwslaatste nieuws

meest populair