'The Conjuring'-schrijvers ingehuurd voor twee nieuwe 'Journey' films

Dwayne Johnson keert in beide gevallen terug voor de hoofdrol.

Ongeacht het feit dat Dwayne Johnson zich de laatste tijd inlaat met actiefranchises als G.I. Joe en Fast & Furious, staat de voormalig worstelaar ook open voor familievriendelijke projecten. Dit liet hij onder meer zien met Journey 2: The Mysterious Island (2012), het vervolg op de familie-/avonturenfilm Journey to the Center of the Earth (2008). Hier blijft het niet bij, want Chad en Carey Hayes, die samen de griezelfilm The Conjuring schreven, zijn ingehuurd om Journey 3 en Journey 4 van een scenario te voorzien. Johnson keert in beide gevallen terug voor de hoofdrol.

Aanvankelijk waren Brian Gunn en Mark Gunn de aangewezen heren voor het script van de derde Journey, maar The Hollywood Reporter meldt nu dat Hayes en Hayes, die met Johnson werkten aan San Andreas, de franchise een nieuwe richting in moeten sturen. Als het even meezit, dan worden de sequels direct achter elkaar opgenomen.

De laatste keer dat we iets over Brad Peytons Journey 3 hoorden, leek het erop dat Josh Hutcherson ook weer betrokken zal zijn. Inmiddels heeft hij het natuurlijk behoorlijk druk met The Hunger Games, dus het is nog maar de vraag of hij er nog steeds tijd voor kan vrijmaken.



NieuwsFilm

meest populair