Eén van de beste scènes uit 'Guardians of the Galaxy' online

Het boomwezen Groot op een manier zoals je hem niet zou verwachten.

Mocht je nog niet in staat zijn geweest om naar Marvel Studios' sci-fi actiekomedie Guardians of the Galaxy te gaan, dan moet je onderstaande clip waarschijnlijk even vermijden. Mocht je hem toch kijken, dan is de spoiler op zich niet zo heel erg groot, aangezien de aanleiding van deze clip - op de after credit-scene na de laatste scène van de kleurrijke superheldenfilm - compleet onduidelijk blijft.

Het personage Groot is een soort van wandelende boom en is via motion capture ingevuld door spierbundel Vin Diesel. Het enige dat het opvallende personage kan zeggen is 'I am Groot' en dit leidt tot de nodige vermakelijke momenten.

Onderstaande clip is toch wel één van de hoogtepunten van de vele grappige momenten in de verfrissende sci-fi actiefilm die goed blijft presteren aan de wereldwijde bioscoopkassa. De teller staat tot dusver op $330,6 miljoen en de score in Noord-Amerika loopt flink op. Als de opbrengst buiten de States net zo sterk is als bij Marvels eerdere topper Captain America: The Winter Soldier dan kan Guardians of the Galaxy nog wel eens richting de grens van $1,0 miljard opgaan als het gaat om de uiteindelijk Box Office-score.

Sinds gisteren draait Guardians of the Galaxy officieel in de Nederlandse bioscoop. Lees ook de FilmTotaal recensie met 4,5 ster!





NieuwsFilm

meest populair