Video

Eén van de beste scènes uit 'Guardians of the Galaxy' online

Het boomwezen Groot op een manier zoals je hem niet zou verwachten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 15.08.2014 om 15:47 in Video
Mocht je nog niet in staat zijn geweest om naar Marvel Studios' sci-fi actiekomedie Guardians of the Galaxy te gaan, dan moet je onderstaande clip waarschijnlijk even vermijden. Mocht je hem toch kijken, dan is de spoiler op zich niet zo heel erg groot, aangezien de aanleiding van deze clip - op de after credit-scene na de laatste scène van de kleurrijke superheldenfilm - compleet onduidelijk blijft.

Het personage Groot is een soort van wandelende boom en is via motion capture ingevuld door spierbundel Vin Diesel. Het enige dat het opvallende personage kan zeggen is 'I am Groot' en dit leidt tot de nodige vermakelijke momenten.

Onderstaande clip is toch wel één van de hoogtepunten van de vele grappige momenten in de verfrissende sci-fi actiefilm die goed blijft presteren aan de wereldwijde bioscoopkassa. De teller staat tot dusver op $330,6 miljoen en de score in Noord-Amerika loopt flink op. Als de opbrengst buiten de States net zo sterk is als bij Marvels eerdere topper Captain America: The Winter Soldier dan kan Guardians of the Galaxy nog wel eens richting de grens van $1,0 miljard opgaan als het gaat om de uiteindelijk Box Office-score.

Sinds gisteren draait Guardians of the Galaxy officieel in de Nederlandse bioscoop. Lees ook de FilmTotaal recensie met 4,5 ster!

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

miguyouni

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien. Totaal niet grappig en te lang. :Z"dude als het u ni intreseert klik dan deze artikels ni aan hé

ik zelf vind dit een hele goeie film

Decepticon

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien. Totaal niet grappig en te lang. :Z"
Dit is idd niet één van de beste scenes uit de film. Dit is gewoon een gag vlak voor de end-credits.

Maar het lijkt me beter dat jij in vervolg weg blijft bij MCU gerelateerde artikels. Man wat kan jij klagen zeg....
We weten nu wel dat je het niks vind en blijf maar lekker weg van één van de beste films van dit jaar.

xLvk

Avatar

Deze scene is tijdens de after credits, dus laat je niet misleiden. Ga de film gewoon zien, seriously. Hij is echt heel goed.

Spawn999

Avatar

Ik wil er ook 1!!

kefke96

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien. Totaal niet grappig en te lang. :Z"


Het zou lang duren moest het ergens in de film zitten, maar dit is gewoon net voor de credits, was tof om de film mee af te sluiten. Als je niet van Marvel houdt zal je deze ook waarschijnlijk niets vinden, maar ik vond het een zeer geslaagde film, en ik dacht zeker te zijn dat de film ging floppen.

GROTE SPOILER => Nu weet je ook dat Groot niet echt dood is, anders is het misschien verwarrend in GOTG 2

jpleon

Avatar

kefke96 "Het zou lang duren moest het ergens in de film zitten, maar dit is gewoon net voor de credits, was tof om de film mee af te sluiten. Als je niet van Marvel houdt zal je deze ook waarschijnlijk niets vinden, maar ik vond het een zeer geslaagde film, en ik dacht zeker te zijn dat de film ging floppen.

GROTE SPOILER => Nu weet je ook dat Groot niet echt dood is, anders is het misschien verwarrend in GOTG 2"


je zag in de laatste scene (voor deze scene) dat Groot nog leefde. Hij zat in die pot in Rocket zijn handen. Toen bewoog die ook al. :)

Ik vond het zeker een geslaagde film! Heb veel gelachen en de aktie was heerlijk!! Beste Marvel tot nu toe met The Avengers!!!!

Ereptile

Avatar

Baby Groot is één van de grootste internet rages aan het worden :) En James Gunn heeft de mo-cap gedaan voor deze scene heb ik begrepen :D

De hele film was in zijn geheel gewoon een supervermakelijke film, die ook nog echt goed is gebleken :) Éen van de scenes die ik goed vond was Rocket die in een aangeschoten/dronken bui aan Drax vertelde hoe hij het vond om gemaakt te worden.. Dat soort scenes gaven de film ook echt een goede diepere laag, vind ik :)

darmit

Avatar

Heerlijke film dit, echt gelachen. Goeie actie.
maar mijn leukste moment was toch wel toen Groot nadat die een paar van die gasten op en neer slingerde, recht in de camera keek en een big smile opzette.

Schitterend gewoon.

Dit is puur bioscoop vermaak.

Arteron

Avatar

''Als de opbrengst buiten de States niet zo sterk is als bij Marvels eerdere topper''

Niet zal wel net moeten zijn, niet?:D

Glennekeeeee

Avatar

Richting 1 miljard? niet overdrijven hé zeg. de film zal rond de $250 halen in amerika. Dat wil zeggen dat ze nog eens 750 daarbuiten moet halen en dat is enkel iron man 3 en the avengers al gelukt en de eerste cijfers tonen aan dat de score van GOTG licht onder de cijfers van CA2 en THOR2 liggen dus... nuja, ga hem morgen zien. ik ben benieuwd!

Shifty777

Avatar

Het is inderdaad een van de leukere scènes van de film, plus 50 andere scènes die ook om die titel meedoen. Zoveel grappige momenten dat ze niet op een hand te tellen zijn en dat het ook moeilijk kiezen maakt wat nou het grappigste was.

Alhoewel... naar mijn smaak van humor vond ik het volgende toch wel het grappigste: Ronan die heel serieus uit het wrak komt gestapt en wil afrekenen met The Guardians, en Star-Lord die plotseling begint te zingen en te dansen. Heeft zo een komische tegenwerking tegen de typische bad-guy eindspeech en kwam voor mij totaal onverwachts, heerlijk!

Muufley

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien. Totaal niet grappig en te lang. :Z"


azijnpisser.

Secret1994goesFilm

Avatar

Film heeft me zeker verrast :)
De Bad Guy vond ik zelfs duisterder dan Thanos
Enkel vond ik uiteindelijk dat ze er toch ietsje tévéél humor hadden ingestoken :S

benjamin

Avatar

Decepticon "Dit is idd niet één van de beste scenes uit de film. Dit is gewoon een gag vlak voor de end-credits."


Als reacties en gelach uit de zaal als graadmeter mogen gebruikt worden, zou ik dit wel zeker één van de beste of toch zeker meest geslaagde momenten noemen.

Angelater

Avatar

Persoonlijk vond ik dit niet één van de grappigere momenten; vond hem eerder te lang duren en leek een beetje buiten de boot te vallen. Aangezien Peter Quill de enige was die dance moves heeft gedaan in de film, en Groot zo houterig was, kwam deze scène een tikkeltje geforceerd over.

Maar ook goed; het is geen zonde.

FilmMaster

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien. Totaal niet grappig en te lang. :Z"

Niet grappjg nee, vooral crowdpleasing, leukdoenerij om publiek te trekken.

Banned

Avatar

Disney humor. Dit soort scènes hebben we al 100x gezien.

movieboy

Avatar

Zeer goeie film en zeker een aanrader. Wel een een klein beetje overrated moet ik zeggen.

IMAX3D

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien. Totaal niet grappig en te lang. :Z"


waarvan ik dacht dat het niks zou zijn, heeft deze film me echt doen laten verrassen!
top film!

YOLO

Avatar

Airbender "Een van de beste scene's? Dat bevestigd dat ik de film zeker niet ga zien."
Nee hoor. De volgende scene bevestigd waarom je deze film niet wilt zien B-)

Shifty777

Avatar

Voor iedereen die de film niet gezien heeft en nu loopt te zeuren dat dit populairdoenerij is en dat het niet grappig is, daar heb ik twee dingen op te zeggen:

1. Dit zit in het einde van de film. Voordat je dit ziet, zijn de personages opgebouwd, worden er een bepaald soort grappen op je ingewerkt en gebeurt er een hoop. In de context die opgebouwd is in de film, werkt deze scène gewoonweg als komisch.

2. Echter kan ik mij voorstellen dat als je deze scène los ziet van de rest van de film, het niet zo overkomt. Een punchline zonder grap is immers niet komisch. Enige oplossing is om de film te gaan kijken en dan te oordelen.

Banned

Avatar

YOLO "Nee hoor. De volgende scene bevestigd waarom je deze film niet wilt zien B-) "


Inderdaad het oude logo was beter.

Scheerzeep

Avatar

Zo bijzonder goed doet de film het niet hoor aan de bioscoopkassa wereldwijd.

Thiver

Avatar

Angelater "...en Groot zo houterig was..."

:D

Feya13

Avatar

Echt een superleuke film. Lekker muziek, humor en marvel!
Gelukkig gewacht met clipjes te kijken tot de film zelf, zodat al het leuke nog onverwacht is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair