Leonardo DiCaprio, Tom Hardy en Tobey Maguire in anti-stropenfilm

Het script wordt verzorgd door Will Staples, een populaire scenarioschrijver in Hollywood.

Warner Bros. heeft aangekondigd een film te gaan maken over het tegengaan van wildstroperij. Scenarioschrijver Will Staples zal het script samenstellen naar een idee van acteur Tom Hardy. De laatstgenoemde zal samen met mede collega's Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire de film produceren en er hoogstwaarschijnlijk een hoofdrol in spelen.

Het stroopproject wordt narratief vergeleken met Steven Soderbergh's Traffic. De film zal het perspectief van diverse karakters volgen wiens levenspaden verschillende aspecten van de illegale dierenhandel zullen tonen. Zoals het vergaren van afrodisiacum, vachten en ivoor. Onder deze karakters vallen jungle- en oceaanstropers, corrupte zakenmannen en overige personages die betrokken zijn bij de globale verwoesting.

Tom Hardy, die naar verluidt de film een passieproject noemt, baseerde het idee op de ervaringen van één van zijn vrienden die de bestrijding van dierenhandel aanging op internationale schaal. Het is echter niet de enige film waar Hardy aan werkt die over stropers gaat. De Mad Max: Fury Road-acteur heeft nog zo'n project bij Warner Bros. in de wachtrij staan. Deze heeft eveneens geen titel en is meer actie georiënteerd. In die film zal hij optreden als een ex-special force soldaat die de lokale bevolking in Zimbabwe traint om zich tegen stropers te verzetten.

Will Staples, wiens script (King Of Heists) de Black List met populaire scenario's heeft behaald, zal aan het project beginnen na Mission Impossible 5. Voorheen werkte Staples hoofdzakelijk aan videospellen, zoals Call Of Duty: Black Ops 3 en Need For Speed: Rivals. Naast de twee eerder genoemde films werkt Staples ook aan een actiethriller voor Ben Affleck en een sciencefiction avontuur getiteld Myth.



NieuwsFilm

meest populair