Patrick Hughes maakt meer details 'The Raid' bekend

Zijn laatste film scoorde maar $16.2 miljoen in het openingsweekend.

Zijn laatste film 'The Expendables 3' scoorde maar $16.2 miljoen in het openingsweekend. Dit is de helft van wat de eerste film opbracht in het openingsweekend in 2010.

Ondanks deze cijfers is Patrick Hughes al bezig met de voorbereidingen voor een remake van The Raid en wist hij Frank Grillo te benaderen voor een van de hoofdrollen. Toch zal Frank Grillo niet de enige hoofdrolspeler in de film zijn. Er zullen ruim twaalf hoofdrolspelers zijn.

De remake zal niet zoals de oorspronkelijke film worden. Volgens Hughes kunnen maar weinig mensen in de wereld goed dupliceren wat Iko Uwais doet in The Raid. Het überhaupt proberen zou gewoon dom zijn volgens Hughes.

Patrick Hughes zal het idee van de oorspronkelijke film, een wolkenkrabber vol met criminelen, proberen te vervangen door een team van agenten die gaan proberen om een gebouw te infiltreren. Er zit zeker potentie in volgens Hughes. Eerder heeft hij al een zelfde soort detail vrijgegeven, maar hij is nooit eerder zo specifiek geweest.

"Natuurlijk zal de film niet volledig hetzelfde zijn qua opbouw als de eerste film. We zullen nu een DEA team gaan volgen die is ingezet door President Bush na de aanslagen van 9/11 toen werd ontdekt dat drugshandel en terrorisme vaak met elkaar te maken had. Ze zullen een beetje gaan handelen als Navy SEALS. Je leest nooit over ze, je hoort nooit over ze, maar toch gaan ze op diverse missies in zowel het binnenland als over de grens. Het zal heel interessant zijn. Ook de cultuurverschillen zullen duidelijk worden gemaakt in de film met een vleugje martial arts en andere vechtstijlen. Het zal echt leuk worden. Op dit moment zijn we al bezig met de opzet," aldus Patrick Hughes over The Raid (remake).



NieuwsFilm

meest populair