Jackie Chan voor 'The Expendables 4' gevraagd

Ondanks de zwakke prestatie van deel drie wilt Sylvester Stallone hem in het vervolg zien.

De Chinese specialist in gevechtstechnieken, Jackie Chan, moet de sequels van zich af slaan. Onlangs werd hij nog gevraagd om in een nieuw deel van de Rush Hour-serie op te treden, nu vertelt de 60-jarige acteur dat men hem ook in The Drunken Master 3 en The Expendables 4 wilt hebben.

Tijdens een interview met de website Den of Geek! vertelde hij over zijn babbeltje met Sylvester Stallone. "De studio belde vanmorgen - Sly wilt me in 'The Expendables 4.' Ik zei: 'Okay.' Ze hadden me namelijk al voor deel twee en drie gevraagd, maar toen had ik geweigerd. Nou ja, ik weigerde niet, maar ik zei: 'Sly, kunnen we niet alleen jij en ik doen? Niet met een hele groep mensen en dat ik dan enkel voor vijf minuten verschijn.' Want dan zou het publiek 'Oh!' zeggen en dan ben ik plotseling weg."

Chan hield vervolgens vol dat hij een ensemble niet zag zitten. "Dus als ik mee ga doen met 'The Expendables 4', dan wil ik dat het over hem en mij gaat. Dan kan het interessant zijn. Anders daag je alleen maar voor vijf minuutjes op."

Op het moment krijgt The Expendables 3 het hard te verduren: eind juli lekte de film uit en momenteel presteert de actievolle film niet naar ieders wensen in de bioscoop. Met de kijkcijfer van 16 naar 12 jaar en ouder veranderd te hebben hoopten de makers hoogstwaarschijnlijk op een grotere openingsweekend dan 16.2 miljoen dollar. Filmstudio Lionsgate lijkt zich er echter niet al te veel van aan te trekken. Volgens de geruchtenmolen is Stallone alweer bezig met het schrijven van deeltje vier en heeft hij ook al een nieuwe acteur op het oog die zich bij de schietgrage helden moet toevoegen: Dwayne Johnson.



NieuwsFilm

meest populair