Pixar heeft 'The Good Dinosaur' compleet ontmanteld

John Lithgow moet de opnames helemaal opnieuw doen.

Pixar werkt ondertussen al een paar jaar aan The Good Dinosaur, de animatiefilm die oorspronkelijk al vanaf 14 mei in de bioscoop te zien had moeten zijn. In 2013 werd regisseur Bob Peterson (Up, 2009) ontslagen en het project werd uitgesteld tot november 2015, waardoor er dit jaar geen Pixar-film verschijnt. Nu blijkt dat het roer compleet is omgegooid.

Acteur John Lithgow, die de stem inspreekt van de vaderlijke dino, heeft namelijk bekendgemaakt dat hij zijn aandeel compleet opnieuw moet opnemen, aangezien er enorm veel is veranderd. “Ik heb de gehele rol opgenomen voor Good Dinosaur. Ze hebben de film echter compleet ontmanteld en helemaal opnieuw opgebouwd. En het is een fantastisch nieuw verhaal geworden."

Lithgow zegt ook dat hij volgende maand opnieuw de studio in moet: Ik ga volgende opnieuw de rol opnemen. Ik denk dat het beter wordt dan het al was."

In The Good Dinosaur zouden we te zien krijgen hoe de aarde was geweest als de dino's nu nog hadden geleefd. Waarschijnlijk blijft dit concept gewoon overeind. Vanaf 25 november 2015 draait de animatiefilm van regisseur Peter Sohn (Partly Cloudy, 2009) in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair