Hawkeye mogelijk in 'Captain America 3'

Jeremy Renner zegt dat er gesprekken over gevoerd worden.

Het duurt nog twee jaar voordat Captain America 3 uitkomt in de bioscopen, maar toch wordt er al volop gesproken over wat we mogen verwachten. Nu blijkt dat Jeremy Renners Hawkeye mogelijk een grote rol krijgt in de film. Dat zou voor het eerst zijn, want in de films waarin hij tot nu toe te zien was (Thor, The Avengers) had hij maar weinig zinvols bij te dragen.

In gesprek met Collider vertelde Renner ruimte te moeten maken voor de film: ”Er wordt gesproken over Captain America 3. Maar ik weet niet wat er precies gaat gebeuren. Ik moet de tijd vinden, man [lacht]. Ik probeert huis te blijven, maar dat lukt niet.”

Anthony en Joe Russo, die de film regisseren, werden vervolgens gevraagd naar een eventuele rol voor Renner in de film. ”Daar kunnen we helaas niet op ingaan,” vertelde Anthony. ”Dat is te specifiek om op in te gaan.”

Toch wilde Joe wel een teaser geven: ”Er zijn absoluut personages waar Cap een goede band mee heeft, waarmee het logisch zou zijn voor hen om in de film voor te komen. Maar ik denk dat we niets meer dan dat mogen zeggen.”

De film, waarvan het scenario geschreven wordt door Christopher Markus en Stephen McFeely, moet op 5 mei 2016 uitkomen in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair