Charlie Hunnam als Snake Plissken in 'Escape From New York'-remake?

Dan Stevens en Jon Bernthal zijn andere kanshebbers.

Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim), Dan Stevens (The Guest, Downton Abbey) en Jon Bernthal (The Walking Dead) zijn allen kandidaten voor de rol van Snake Plissken in de Escape From New York remake van Silver Pictures en StudioCanal.

Volgens Starlog zal de remake minder gericht zijn op slechts Snake en meer een ensemble-film worden. De plot van het origineel blijft echter min of meer intact:

''De film gaat meer over een team, dat onder leiding van Snake Plissken door het landschap van New York moet reizen en het moet opnemen tegen een grote groep criminelen die het gevangeniseiland willen verlaten in ruil voor de ontvoerde Amerikaanse president.''

Eerder versies van het script zouden ook een team bevatten, maar in nieuwere versies van het script werden diverse van deze teamleden gepromoveerd tot hoofdrollen in de film. Hieronder een beschrijving van enkele van deze teamleden:

''Plisskens team bestaat uit Mina, een oorlogsjournalist die gezocht wordt voor moord; Cabbie, een schizofrene gids die de nodige grappen maakt; Gareth, het laatste overlevende lid van het beveiligingsteam van de president, en The Brain, Plisskens voormalige partner, die hem voor dood achterliet na een mislukte overval.''

Volgens Starlog zou Silver Pictures al pre-productie artwork hebben laten maken, waarop Hunnam is te zien als de antiheld met het ooglapje. Het is nog onbekend wie de film zal regisseren.

NieuwsFilm

meest populair