Trailer 'Monsters: The Dark Continent'

De opvolger van de doorbraakfilm van Godzilla-regisseur Gareth Edwards gooit alle remmen los.

In 2010 leverde regisseur Gareth Edwards de film Monsters af. De redelijk ontvangen sci-fi thriller betekende voor Edwards een plaatsje op de regiestoel van het dit jaar verschenen Godzilla en hij werkt nu aan de eerste Star Wars spinoff-film, die in 2016 moet verschijnen. Zijn doorbraakfilm Monsters krijgt dit jaar een sequel en Edwards is daarbij betrokken als uitvoerend producent.

Het vervolg heet Monsters: Dark Continent en wordt geregisseerd door debuterend filmregisseur Tom Green. - Nee, niet de Freddy Got Fingered (2001) Tom Green - In Dark Continent is er weinig meer over van de mysterieuze setting uit het eerste deel, aangezien de monsters zich niet meer verschuilen en de bewoners van de aarde aanvallen.

We kunnen ons dus opmaken voor een flink wat monstergeweld, gecombineerd met de sfeer uit films als Zero Dark Thirty en Black Hawk Down. In het Verenigd Koninkrijk gaat Monsters: Dark Continent op 28 november in première. Een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt. Hieronder de nieuwste trailer.



NieuwsFilm

meest populair