Opnames Tarantino's 'The Hateful Eight' in januari

De film belooft flink bloederig te worden.

Nu eindelijk zeker is dat Quentin Tarantino aan de slag gaat met The Hateful Eight, is het wachten tot de film er komt. In een aankondiging heeft The Weinstein Company laten weten dat de opnames in januari 2015 van start gaan. Daarnaast krijgt de film de grootste 70mm release in twintig jaar.

Harvey en Bob Weinstein lieten het volgende in de aankondiging weten: ”We kijken er ongelofelijk naar uit om te productie van The Hateful Eight te laten beginnen, want we weten zeker dat deze innovatief en brutaal wordt en natuurlijk net zo leuk zal zijn als alle andere projecten van Quentin. Er is, simpelweg, geen filmmaker zoals hij en we zijn er trots op onze samenwerking, die al twintig jaar geleden begon, voort te zetten.”

Er zijn nog veel details onbekend over de productie, al weten we natuurlijk wel zaken over het plot. De film speelt zich af in het wilde westen en toont een groep premiejagers die moet schuilen voor een sneeuwstorm. Dat doen ze in een garenwinkeltje. De ego’s van de verschillende premiejagers botsen uiteraard al snel, wat culmineert in een bloederige stand-off.

Rollen worden gespeeld door Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins en Samuel L. Jackson. The Hateful Eight komt in december 2015 uit.



NieuwsFilm

meest populair