Bill Murray enthousiast over 'Ghostbusters' met vrouwen

Hij weet zelfs al welke actrices hij zou casten.

Ondanks dat Bill Murray nooit een groot voorstander is geweest van vervolgen en in het bijzonder een derde Ghostbusters-film, wordt hij wel enthousiast van het idee om een nieuwe Ghostbusters te maken met een vrouwelijke hoofdcast. Hij weet zelfs al welke actrices hij zou casten.

Enige tijd terug werd bekend dat Universal het project zou willen aanbieden aan Bridesmaids-Paul Feig. Murray zei tegenover Access Hollywood dat hij naar de film zou gaan: "Ik zou naar die film gaan. Het klikt geweldig. Er zijn genoeg vrouwen die geesten aan het schrikken zouden krijgen. Nee, het is een goed idee. Ik weet echter niet met wie ze spreken [over de hoofdrollen]."

Tegenover Toronto Star noemde Murray enkele namen van actrices die hij wel in de film zou willen zien: "Melissa McCarthy zou een spectaculaire Ghostbuster zijn. Ook Kristen Wiig is erg grappig. Echt heel grappig. Ik ben tevens dol op Linda Cardellini. En Emma Stone maakt me ook aan het lachen. Er zijn veel leuke meisjes beschikbaar."

Murray werkte onlangs samen met McCarthy aan de film St. Vincent. Ook is McCarthy betrokken bij veel projecten van regisseur Feig. De kans dat Murray meewerkt aan de sequel of een eventueel losstaand Ghostbusters-project, valt te bezien, aangezien hij zich al jaren lang niet zo positief uitlaat over de plannen.



NieuwsFilm

meest populair