Algemeen

Andrew Garfield over zijn rol in 'Sinister Six'

Zit Spider-Man wel of niet in de film?

door Jim Pedd op 10.09.2014 om 14:43 in Algemeen
Er is nog maar weinig bekend over de aankomende Sinister Six-film, die in november 2016 uit moet komen. Tijdens het Toronto International Film Festival was Andrew Garfield, die tweemaal Spider-Man speelde, aanwezig om zijn nieuwe film 99 Homes te promoten. In gesprek met de Toronto Sun vertelde hij over zijn bemoeienis met Drew Goddards film.

”lk weet meer dan wat ik op dit moment mag vertellen,” vertelde Garfield. ”Ik kan zeggen erg uit te kijken naar de film. Of ik eraan mee werk of niet, is soort van immaterieel.” Het klinkt dus alsof Spider-Man, als hij erin verschijnt, slechts een kleine rol zal spelen in Sinister Six.

Wie de Sinister Six zijn in de film, is ook nog niet bekend. Het is zeer waarschijnlijk dat Green Goblin (Dane DeHaan) en Rhino (Paul Giamatti) er deel van uitmaken. Ook zouden Doctor Octopus, Vulture, Kraven the Hunter en Mysterio mogelijk onderdeel zijn van het team.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Ik kijk onwijs uit naar deze film T+)
De eerste 2 Amazing Spider-Man films zijn geweldig.

Ik vind niet dat Spider-Man een rol moet spelen in The Sinister Six. Het zou leuk zijn als ze echt op de schurken zouden richten, anders word Garfield nog steeds gezien als een soort 'held' in die film, en dan kijken we een 'The Amazin Spider-Man 2.5. Dat moeten we ook niet hebben natuurlijk.

M0vieFreak

Avatar

Ik hij hier erg naar uit! De twee delen zijn zeer goed. Hij mag wel als Peter Parker een kleine rol hebben. Bijvoorbeeld hoe het gaat met hem en wat hij nu doet. De Spider-Man pak hoeft hij niet aan te trekken in de film.

Brein8998

Avatar

Alleen dat ie verschijnt op tv ofzo

Glennekeeeee

Avatar

Weet je wat ik best zou vinden, dat verhaal van de sinister six zich afspeelt in de periode dat peter niet meer spider-man is in the amazing spider-man 2 en dat het laatste shot van the amazing spider man 2 ook het laatste shot is van the sinister six.

NieuwsFilm