'London Has Fallen' verliest regisseur

Verwacht razendsnel een nieuwe naam.

The Hollywood Reporter meldt dat Frederik Bond (Charlie Countryman) niet langer de regisseur is van London Has Fallen, de opvolger van Antoine Fuqua's kassucces Olympus Has Fallen uit 2013. Volgens de website zijn "creatieve meningsverschillen" de oorzaak van de breuk tussen Bond en Millennium Films. Bond werd pas een maand geleden aangetrokken.

THR maakte ook bekend dat de studio drukdoende is met de zoektocht naar een plaatsvervanger. De nieuwe regisseur zou binnen enkele dagen aangekondigd worden.

In London Has Fallen, met een script van Creighton Rothenberger & Katrin Benedikt en Christian Gudegast, keert Gerard Butler terug. Het verhaal start in Londen waar de Britse premier onder verdachte omstandigheden komt te overlijden. Zijn begrafenis wordt het doelwit van een groep terroristen die het gemunt heeft op de leiders van de westerse wereld. Er zijn drie mensen die de aanslag willen stoppen: de president van de Verenigde Staten, zijn baas van de geheime dienst (Butler) en een MI-6 agent. De laatste zou echt niemand vertrouwen.

Naast Butler krijgen we ook Aaron Eckhart, Angela Bassett, Radha Mitchell en Morgan Freeman te zien en de opnames zouden volgende maand moeten starten. Interesse? Noteer 2 oktober 2015 in je agenda.



NieuwsFilm

meest populair