Algemeen

Meer over uiterlijk Aquaman in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En hij zat al in Man of Steel uit 2013.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 23.09.2014 om 08:00 in Algemeen
De website Schmoes Know weet een en ander te melden over het uiterlijk van de superheld Aquaman in Batman v Superman: Dawn of Justice. De zeeheld, die onder meer kan communiceren met de zeefauna, zal volgens de website eruitzien als "een surfer met de nodige tribal-tatoeages en meer van dat soort dingen". Dit is niet geheel verwonderlijk aangezien hoogstwaarschijnlijk Jason Momoa de rol speelt. Deze spierbundel heeft al voldoende plakplaatjes.

De Aquaman die voorkomt in de comics 'The New 52' voldoet aan de beknopte omschrijving. In die stripreeks wordt het Justice League-team geformeerd als de slechterik Darkseid de aarde aanvalt. Deze villain werd al eens gelinkt aan Batman v Superman.

De exacte rol van Aquaman is nog onbekend, maar er werd gesuggereerd dat hij kwaad op Superman (Henry Cavill) is vanwege de verwoesting die General Zods World Engine aanrichtte aan de Indische Oceaan in Man of Steel. Nu weet Schmoes Know toe te voegen dat in dezelfde film Aquaman juist het leven redt van Superman. In een vroege scène valt Clark Kent in het water nadat hij de reddende engel was op een booreiland. Hij wordt echter gered door een stel walvissen. Schmoes Know zegt dat deze werden gestuurd door Aguaman.

Schmoes vermoedt dat we in Dawn of Justice de reddingsactie van de walvissen gaan terugzien tijdens de kennismaking tussen Suups en 'The King of the Seven Seas'.

Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice draait vanaf 24 maart 2016 in de Nederlandse bioscoop.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

bigmichiel "Schijnbaar is het volgens de fans een tof karakter, maar volgens de mainstream media is Aquaman wel zo'n beetje de saaiste superheld die je kunt bedenken. Dan zou ik als acteur was toch echt wel drie keer over m'n kop krabben of je die rol moet nemen. Het kan een einde aan je carriere maken, of hem helemaal over de top tillen. Kijk naar Iron Man, was vooraf ook niet verwacht dat deze het zo mega goed zou doen :)"


Of hij kan, net als bij Iron Man, het onwijs goed doen zowel bij de critici als box office resultaten ;)

Ik heb iig vertrouwen in Mamoa als Aquaman, hij is echt een toffe persoon in het echt en ik gun het hem van harte.
Bovendien heeft Aquaman een paar jaar geleden een fikse make-over gekregen. Hij is zeker niet meer de saaiste. Mensen neigen vaak zulke superhelden 'saai' te vinden omdat ze zich niet kunnen vinden met de superkrachten, kijk maar naar de eerste reacties op het nieuws dat Guardians of the Galaxy en Ant-Man in productie gingen. Er komt trouwens binnenkort weer een nieuwe DC Animated Movie uit met Aquaman in de hoofdrol.

Steve-O

Avatar

Ik vind de theorie dat Aquaman degene was die de ramp veroorzaakte veel beter. En daarbij hoeft Clark geeneens gered te worden.

bigmichiel

Avatar

Schijnbaar is het volgens de fans een tof karakter, maar volgens de mainstream media is Aquaman wel zo'n beetje de saaiste superheld die je kunt bedenken. Dan zou ik als acteur was toch echt wel drie keer over m'n kop krabben of je die rol moet nemen. Het kan een einde aan je carriere maken, of hem helemaal over de top tillen. Kijk naar Iron Man, was vooraf ook niet verwacht dat deze het zo mega goed zou doen :)

Perrysh

Avatar

DMaarten "Ik heb nooit voor 1 seconde gedacht dat Clark "gered" moest worden na de situatie op het boorplatform"


Alsof Superman ff verdrinkt inderdaad, ondoordacht gelul hier. Ik hoop ook dat we dat niet zo in Batman vs Superman terug zullen zien.

M0vieFreak

Avatar

Dit nieuws is al dagen bekend.

On-topic: Als Jason Momoa Aquaman gaat spelen past de surferlook wel.

eltorro

Avatar

Gered door een stel walvissen?O+ Zover ik me herinner viel hij in het water en zwommen er een paar walvissen voorbij. En Aquaman gaat dus gewoon een moderne hippie spelen.

DMaarten

Avatar

Ik heb nooit voor 1 seconde gedacht dat Clark "gered" moest worden na de situatie op het boorplatform

nieuwslaatste nieuws