Meer over uiterlijk Aquaman in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En hij zat al in Man of Steel uit 2013.

De website Schmoes Know weet een en ander te melden over het uiterlijk van de superheld Aquaman in Batman v Superman: Dawn of Justice. De zeeheld, die onder meer kan communiceren met de zeefauna, zal volgens de website eruitzien als "een surfer met de nodige tribal-tatoeages en meer van dat soort dingen". Dit is niet geheel verwonderlijk aangezien hoogstwaarschijnlijk Jason Momoa de rol speelt. Deze spierbundel heeft al voldoende plakplaatjes.

De Aquaman die voorkomt in de comics 'The New 52' voldoet aan de beknopte omschrijving. In die stripreeks wordt het Justice League-team geformeerd als de slechterik Darkseid de aarde aanvalt. Deze villain werd al eens gelinkt aan Batman v Superman.

De exacte rol van Aquaman is nog onbekend, maar er werd gesuggereerd dat hij kwaad op Superman (Henry Cavill) is vanwege de verwoesting die General Zods World Engine aanrichtte aan de Indische Oceaan in Man of Steel. Nu weet Schmoes Know toe te voegen dat in dezelfde film Aquaman juist het leven redt van Superman. In een vroege scène valt Clark Kent in het water nadat hij de reddende engel was op een booreiland. Hij wordt echter gered door een stel walvissen. Schmoes Know zegt dat deze werden gestuurd door Aguaman.

Schmoes vermoedt dat we in Dawn of Justice de reddingsactie van de walvissen gaan terugzien tijdens de kennismaking tussen Suups en 'The King of the Seven Seas'.

Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice draait vanaf 24 maart 2016 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair