Bryan Cranston naast Matt Damon in 'The Great Wall'

Zhang Yimou zal de film regisseren voor Legendary Pictures.

Afgelopen week werd nog aangekondigd dat de kritisch bejubelde filmmaker Zhang Yimou de langverwachte film The Great Wall zal maken en dat niemand minder dan Matt Damon interesse heeft getoond om de hoofdrol in de film te spelen. Nu is ook aangekondigd dat Walter White himself, Bryan Cranston ook zijn zinnen heeft gezet op een rol in het epos.

Voorheen zou Ed Zwick (The Last Samurai) de film gaan regisseren en werd het oorspronkelijke script geschreven door Carlo Bernard en Doug Miro. Zwick had Henry Cavill en Benjamin Walker gecast als de hoofdpersonages, maar die versie ging dus uiteindelijk niet door. Tull en Legendary besloten uiteindelijk Zhang Yimou in te huren. De meest recente versie van het script werd geschreven door Bourne-scenarist Tony Gilroy

The Great Wall gaat over het mysterie achter China's beroemdste monument en hoe het werd gebouwd. Tull zal de film samen met Chuck Roven produceren. Jon Jashni, Alex Gartner, Peter Loehr en Jillian Share zullen fungeren als uitvoerend producenten.



NieuwsFilm

meest populair