Trailer voor Abraham Lincoln-biopic 'The Better Angels'

Een film van producent Terrence Malick en regisseur A.J. Edwards, die eerder samenwerkten aan 'The Tree of Life' en 'To the Wonder'.

Hieronder vind je een trailer van The Better Angels, een Abraham Lincoln-biopic van producent Terrence Malick. De zwart-witte film is geschreven en geregisseerd door A.J. Edwards, met wie Malick werkte aan onder meer The Tree of Life (2011) en To the Wonder (2012). De cast bestaat uit o.a.Jason Clarke, Diane Kruger, Brit Marling en Wes Bentley.

The Better Angels speelt zich af in Indiana in het jaar 1817. Amerika bestaat pas een jaar of veertig en staat op de rand van een nieuwe oorlog. De omstandigheden zijn verschrikkelijk en men heeft alle moeite om het hoofd boven water te houden. Dit is de wereld van de jonge Abraham Lincoln, van wie we in The Better Angels drie jaar uit zijn leven te zien krijgen. Er is aandacht voor zijn familie, de tegenslagen die hem gevormd hebben, de tragedie die hem voorgoed veranderde en de twee vrouwen die hem altijd hebben gesteund.

The Better Angels komt in de VS uit op 7 november.



NieuwsFilm

meest populair