Christopher Nolan over 'Interstellar': "edgy, incisive, challenging"

En twee Empire-covers, een nieuwe banner en prachtige (set)foto's!

Na de recente vier posters van Christopher Nolans sci-fi film Interstellar zie je hieronder twee covers van de novembereditie van het Britse filmblad Empire. We starten met een nieuwe banner.



In het blad zegt Nolan het volgende over zijn nieuwe film: "Het is een klassiek opgebouwde film, maar de vertellende vorm verbetert het. Ik wilde dat het een blockbuster zou worden zoals ik die vroeger als kind zag; een familiefilm op zijn best: gespannen, scherp en uitdagend."

Ook vergelijkt hij de film met zijn vorige sci-fi film Inception (2010): "Het is bijna het spiegelbeeld van Inception. Interstellar breidt uit op de manier waarop Inception naar binnen krimpt."

Nolans Interstellar draait vanaf 6 november in de Nederlandse bioscoop en de voornaamste rollen worden ingevuld door de grote namen Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Casey Affleck en John Lithgow.





In Interstellar reist McConaugheys personage Cooper samen met een gezelschap af naar een wormgat. Na de lange ruimtereis in hun ruimtevaartuig Endurance hopen ze daar iets te vinden dat de aarde zal moeten redden van de naderende ondergang. Hieronder een aantal (set)foto's:











NieuwsFilm

meest populair