TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Kick-Ass (2010)

Zaterdag 27 september om 22:00 op RTL5

Kick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut geen superkrachten.
Bekijk de afbeelding

The Godfather (1972)

Zondag 28 september om 20:00 op RTL7

Vito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael, bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.
Bekijk de afbeelding

Seven Psychopaths (2012)

Maandag 29 september om 22:00 op FOX

Seven Psychopaths gaat over een scenarioschrijver (Colin Farrell) die geen inspiratie heeft om zijn nieuwste script 'Seven Psychopaths' te voltooien. Uiteindelijk raakt deze schrijver betrokken bij de dubieuze activiteiten van zijn vrienden (Sam Rockwell en Christopher Walken) die honden ontvoeren en daarvoor losgeld eisen van de eigenaars. Als ze de hond van een gangster (Woody Harrelson) stelen, loopt alles helemaal uit de hand.
Bekijk de afbeelding

Act of Valor (2012)

Dinsdag 30 september om 20:30 op RTL7

Tijdens het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekt een troep Navy SEALs dat er een gevaarlijke aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. De mannen van het Bandito Platoon gaan de hele wereld over om de mensen achter het plan te pakken te krijgen. Tijdens hun missie moeten de soldaten een balans zien te vinden tussen hun verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.
Bekijk de afbeelding

Very Bad Things (1998)

Woensdag 1 oktober om 22:10 op RTL7
Regie: Peter Berg

Een groep vrienden reist af naar Las Vegas om een vrijgezellenfeest te vieren. Als ze per ongeluk een prostituee doden, is dit het begin van een reeks gebeurtenissen waarbij de dode lichamen zich in hoog tempo opstapelen. Uiteindelijk krijgen de vrienden ruzie met elkaar terwijl ze de gebeurtenissen proberen te verbergen.
Bekijk de afbeelding

Sucker Punch (2011)

Donderdag 2 oktober om 22:35 op Veronica

Baby Doll is tegen haar wil opgesloten, maar heeft een grote overlevingsdrang. Haar droomwereld vormt de ultieme ontsnapping aan haar duistere realiteit. In haar dromen maakt ze ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot, dat in de handen ligt van Blue, Madam Gorski en High Roller.
Bekijk de afbeelding

The Amazing Spider-Man (2012)

Vrijdag 3 oktober om 20:30 op RTL5
Regie: Marc Webb

The Amazing Spider-Man is het verhaal van Peter Parker, die bij zijn oom en tante woont. Zijn ouders verdwenen namelijk spoorloos toen hij nog een kind was. Nu is hij een tiener en gaat hij naar de middelbare school, waar hij Gwen Stacy ontmoet. Al snel worden de twee verliefd op elkaar, maar dat gaat niet helemaal zonder problemen. Zijn zoektocht naar de ware toedracht van de verdwijning van zijn ouders leidt hem naar Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors. Dit was een collega van Peters vader, maar ook hij heeft een geheim te verbergen. Net als Peter, die ook Spider-Man is, heeft Connors ook een alter ego: The Lizard. Terwijl de strijd tussen die twee losbarst, moet Peter keuzes maken die zijn leven veranderen en zijn lot als held vormen.


NieuwsFilm

meest populair