Dwayne Johnson bevestigt Robert Ludlum-verfilming 'The Janson Directive'

De 'Fast & Furious'-ster speelt de hoofdrol, terwijl Akiva Goldsman (The Da Vinci Code, I Am Legend) het script schrijft.

In juni hoorden we dat Universal Pictures de rechten van Robert Ludlums postume boek The Janson Directive had vergaard. De studio was destijds in gesprek met hun Fast & Furious 7-ster Dwayne Johnson voor de hoofdrol. Nu heeft de voormalig worstelaar via twitter laten weten dat de deal rond is.

Wanneer een steenrijke filantroop wordt gekidnapt door een terrorist genaamd The Caliph, is het aan de legendarische special agent Paul Janson om hem te redden. De operatie gaat echter helemaal verkeerd, met als gevolg dat de overheid Janson nu wil uitschakelen. Zo wordt hij ineens op de hielen gezeten door Jessica Kincaid, een jonge agente die zich niet in de luren laat leggen. Om dit alles te overleven moet Janson een complot ontrafelen en zijn belagers met gelijke munt terugbetalen.

Johnson speelt niet alleen de hoofdrol, maar zal ook als producent te werk gaan. Het script zal worden geschreven door Akiva Goldsman, bekend van The Da Vinci Code en I Am Legend.



NieuwsFilm

meest populair